Nyheter och cykelstöld

Hej på er!

Vi har spelat två matcher denna helgen. Men eftersom vi har några nyheter tänkte vi ta dom först.

Vi kommer inte lägga ut några större matchrapporter längre, det kan ni läsa om i tidningen eller på Taifs hemsida. Står det ingenstans om matchen kommer vi skriva några rader, men denna bloggen kommer handla om vårt liv runt om hockeyn. Det blir faktiskt både roligare som läsare och som bloggare.

Nog om det. Som alla i Tingsryd vet så är det väldigt vanligt med att cykeln plötsligt är stulen... För ett tag sedan blev Sebbans ögonsten stulen och han blev mycket ledsen över denna tragedin. I morse när vi hade tränat med hockeygym och var på väg ut från ishallen får plötsligt Sebban en både positiv och negativ överraskning. Vid cykelstället stod gamla Bettan, det negativa är att den aldrig mer kommer vara sig lik. Den såkallade kidnapparen hade sprayat cykeln svart, tagit bort den heliga korgen och det allra värsta... Haft sin rumpa på sadeln! Vi förstod direkt att det var en förrädare i föreningen. Vi begav oss mot J-18´s omklädningsrum där vi förväntade oss att cykeltjyven satt och jäste efter morgonens ispass. Vi stormade omedelbart omklädningsrummet och förhörde alla. Mot alla odds så hittade vi tjuven! Vi håller inne med namn eftersom vi inväntar ytterliggare förhör och eventuell rättegång.


Äntligen börjar snön rinna bort! Förhoppningsvis hittar jag mina nycklar som jag har tappat nånstans. Det som göms i snö kommer upp i tö! Om ni hittar mina nycklar kan ni höra av er till oss på Torstens Pågar. Det är ungefär 6 nycklar och en liten brun figur på nyckelknippan. Hittelönen är en fika på börjes och ett gratis inträde på en av våra J-20 matcher, som det för övrigt är frivilligt inträde på.... ;)

Om 2-3 månader är jag, Dånge och Jesus (Fransson) klara med jägarexamen! Ska bli skitroligt!

 


"Och hela den här jävla biten...." - Kung J på jägarexamen

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0