Då har man bytt ut klubborna............FORE!

Tjejna alla, Vad händer? - Jag (Sebban) sitter nu och matsar framför datorn, snart tacodax. I dag har jag för första gången varit ute och spelat golf. Duktigt ringrostigt. I början träffade jag knappt bollen, tror faktiskt att mina klubbor har krymt eller så har bollarna blivit mindre. Till slut så träffade man bollen iaf, eller åtminstonde var sjätte slag. I nuläget så hade jag pissat på Albin. Säger bara, KLUBBORNA GLÖDER!

Albin är hemma i Falsterbo och det är vad jag vet om honom. Andy är hemma i Landskrona, hoppas att det inte var han som började bråka på parkeringsplatsen. Petter är med sin mys-mimmi tror jag. Själv ska man väl bara dryga. Så segt att inte Ronnebyborna har påsklov. Tur att Anton har lov iaf. Det har blivit en hel del PS3 Battlefield 2. Duddigt mycket bättre än COD!
I morgon blir det körskolan för första gången sen blir det nog att vara med Blenne och Anton. Ganska chill.
Hoppas Kallinge vinner ikv och går upp till 1an, Sorry Coach M! PAY THE PRIZE!


Den frivillige golfaren!

 


"MAX VARV"

 


Matsday!

Då var helgen nästan över. Andy drog hem till LA och Petter ska snart hem till stor staun Tingsryd. Albin där emot... var är han då ? han matsar säkert om kring någonstans. Börjar bli lite mycket nu Albin! Saknar du inte skjortan? ;)
Nu har vi en veckas påsklov framför oss och det ska bli jävligt skönt! Där emot efter lov...fyfan vad det kommer bli jobbigt då, nationella i svenska matte och ENGELSKA! Det gynnar inte.

I går förlorade tigrarna mot Sundsvall och de var ju inte alltför bra.. äch dom vinner nästa match ska ni se. Kallinge spelar sin sista hemmamatch i dag mot kungälv. Hoppas det går vägen.
Fransson kom hem i Fredags också efter en lång och tjylig skidresa. Kul att ha dej hemma igen Määätts!

Idag ska jag iaf löpa en runda och matsa lite smått. Petter ska nog bara chill med fotboja i Tingan. Få se vad kvällen har att erbjuda..Hör av er om ni kommer på något kul..

Påska lagom nu på lovet. Juste Ronneby har ju inte lov, mohahahahaha!!!

Vem var det som kastade egentligen? hmm..

 


 

"Ditt jävla röbövlaknyte, sluta Matsa omkring!"

 


Chatroulette is the shit!

Nu har vi suttit i ca 4 timmar framför Chatroulette! Så grrrymt kul! Vi har rekryterat nya fans ifrån både USA och Holland, och vi lovade dom att vi skulle ha med dom på bloggen. Så detta inlägget är tillägnat till dom:)

Eftersom den ena av dom var amerikan så skriver vi en liten rad om henne på engelska. Hon ville bli kallad "Horny American Slut"...undra varför?!

Hi there "Horny American Slut". This text is dedicated to you only! It was nice talking to you, and i hope you find what your looking for at Chatroulette. I´m sure we did!!! Hope everything is alright in Illinois, if not.... You can find us, you know where;) I totally just farted and it smells like "Bullens korv". OMFG!
We only wanted to say that WE LOVE YOU AND CHICAGO!!!! Have a great life and enjoy our blog=)


Vårt nästa nya fan är från Holland och han är nog en av de största legenderna vi nånsin pratat med... Ni som inte kan engelska får lära sig det och läsa sen.

Hello there Flying Dutchman! Hope everything is great down in Netherlands. Don´t smoke to much of that shit your mother gave you....(save some to us;) ) Your mother rules, and so do you. I promise, if you get here you will get a lot of blonde chicks around you! Keep up living your life in the "Dutch dream" ;) Same to you... Have a great life! Hope we see you=)

Grattis Filip Owesson för framsteget upp i A-laget och Rasmus Petersson till hemkomsten! Kul boys =)


"So what do you want to be called on our blog?"

"Call me Horny American Slut!!!"

Vad hände egentligen med den nya rutiga skjortan?

Det har varit mycket snack om nya rutiga skjortor.. Men varför blev inte Albins skjorta populär? Förstår att det är många tankar och funderingar. Albin gjorde det enda rätta med skjortan, han valde den lätta vägen, den smarta vägen. Nu vilar skjortan i fred på vår väg och under min sko.. :/ Albin, du kommer klara det, förstår om det är lite tungt nu i början. Men den trivs bättre som aska!

 

I går vann Tigrarna igen. Denna gången mot Nybro med 6-1. Luktar lite allsvenskan här och måste även beröma J-20 för deras härliga kval i helgen. Blir J-20 SuperElit även nästa år, bra boys!

Just nu sitter vi inne hos Lill-mats och lirar COD. Snart träning igen! Ska bli stimulernade...


Nån som hade en bidräkt hemma eller?

Helt sjuuuukt!

Hallå på er! Sitter här med Andy och Frasse. Nyss käkat stuvade mackaroner och falukorv, det går alltid ner. Petter är på bio, Alice i underlivet eller något sånt och Albin "mats" kör på stort ikv. Andy fyllde 18 år i går och det firades med öl, pizza och a-lagsmatch. Sjukaste matchen ever i går asså, "Mats HC" låg under med 0-3 efter 2 spelade perioder, då tänkte alla shit de kommer ju gå åt helvete....men så blev det inte. "Mats HC" gjorde verkligen en sjuk sista period och avgjorde sedan i förlängningen. Vilket jävla tryck!!

Frågan är om man skulle åka till Qlimats till sommaren eller om man ska kolla på matsmasters, hmm svårt val. Men först blir det ner på Mats supermarket och köpa lite Pepsi mats. Vi hörs vänner!


cchill

Bara jag som har fått lite vår känslor?

/ Sebban med vänner

"Mats"

finito

Tjena alla Låffare! Nu är sässen slut och det är ju lite sorgligt... fast nu börjar ju den "roliga" sommarträningen och beach-passen, mycket mage och biceps.klubban byts ut mot flaskan med andra ord. Men för vissa är inte sässen slut, vår kärre kollega Mattias "Törna" Törnqvist står fortfarande för ett hej dundrande kval. Hoppas dom åker ut... Oj menar lycka till xD
Sammanfattning om den här sässen; Vi slutade 6 innan jul uppehållet och missade precis J-18 allsvenskan. Efter jul gjorde vi två plattmatcher men kommer starkt tillbaka där på. Vi slutade 3 i fortsättningsserien och säkrade platsen för spel i J-18 elit nästa säsong. tyvärr ser det ju inte ut att gå lika bra för vårat  j-20 om resultatet mellan troja och rögle står sig matchen ut. vi här på bloggen hoppas innerligt att rögle vänder och vinner samtidigt som j-20 vinner på fredag.
de senaste veckorna har varit ganska händelselösa men man har lyckats sänka en annan öl till filmen på tv,n. slår aldrig fel ska ni veta.
vi här i laget har ju haft rakförbud som ni kanske vet och tro det eller ej men man lyckades se ett par fjun på ett par lyckliga kisar.
och priset till årets Fjun går till (trumvirvel).........wait for it........ wait for it a little longer......... Adam wikingson. med sitt leonardo di caprio stuk.
motivationen: med sitt ständigt växande fjun och hårresande motorik. en stark kandidat även till nästa år.
det var även kul att se att Anton Kaurlsson började få lite fjun på hakan. häng i du har potential.innan mästerverket blommet ut!

vi här på bloggen säger också grattis till susanne gersér som fyllt 55 år, samt Anna-Lotta Clarberg som fyllt 100!  // Andy


"Han har fan potential"

RSS 2.0