Pågående Match

Just nu pågår den viktiga matchen mellan Taif och Mariestad. Det står i skrivande stund 3-1 till tigrarna! Vi får hoppas på att vi fortsätter spela stabilt.

Ikväll eller imorgon, (beror på om jag hinner), kommer det att komma en stor veckosummering! Där hoppas vi även kunna trycka in lite nya saker som gör att läsningen blir riktigt spännande. Vi har faktiskt mycket att berätta, så var inne ofta och kika!

Sound of Silence

Det finns mycket man kan skylla på när det är dåliga uppdateringar, men denna gången går det bara att skylla på en sak. OSS, eller för att vara mer exakt...Petter Clarberg. Jag ber om ursäkt för detta och lovar att det ska bli mer på denna bloggen än vad du nånsin kan ana. Jag tänker även erbjuda er läsare att bestämma vad vi ska lägga in för något kul, så har ni några önskningar på t.ex frågeställningar eller videoklipp så ska vi se om vi kan uppfylla dom. På Söndag kommer ni även att kunna läsa vår veckosummering, jag rekommenderar den starkt!

Nu ska vi ner och bada isvak!

Loerdaug!

Helg, fy fan vad gott! Sitter hemma hos Anton nu och chillar med fotboja... Undra vad dom andra pågarna gör? Andy är nog bara hemma och Albin gamea säkert. Petter då?! hmm vem vet med honom ;)
Nu blir det staun med Anton Kenni och Blenne. / Sebban

 
Ha de!


"Appppow"


Vilken kEFFdag!

19 Januari....suck! Palla, Pettas internet har dött. Krus har dragit av 2 ledband i foten. Morsan kickad. Dånge har dåligt med luft i bakdäcket. Snö och kallt ute. Mjölken slut och dåliga program på TV:n.

Vilken JÄ**A kEFFdag!!!

Match i morgon mot Borås eller vad de nu heter. Bara vinst som gäller!

ABBWBWBB

Ahja, simma lugnt. SPIL<3


/ Abbebabbe14 & Sebbis7


"Jag vill känna att jag är kapten på mitt egna skepp"

I dak er dek Tirsdak!

Tja alla monsterdiggare, yeahyeah! Idag är det dagen innan i morgon. Sitter hemma hos Aperzon (@bdb) och låter timmarna passera obemärkt. Vår måltid var ju inte precis en Tisdags rätt...Enticote och potatisgratäng. Tyvärr blev entricoten lite för starkt kryddad av den förbaskade chillin som Andy tvunget skulle ha med! PAJAS. Jaja skit samma, nu blir de New moon för hela slanten.

Tyvärr så måste vi berätta att vår kära vänn Victor " Jidhe" Kjellsson har lämnat klubben. Vi önskar honom all lycka och framgång i nästa klubb.

P.S Petter fånga en aborre på 1 kilo som buffeldånge brutalt slog ihjäl med bara händerna. du måste sluta med bänken.. höj dig                                  
// Andy & Sebbzr
.


"skaa ni mää te kaskad å sola"

En hyllning till Larry "Mr Magic" Pilut


"nääämen allting kan bättre tycker jaoo...."


VILKEN J*VLA VECKA!

Fy bubblan vilken vecka asså! Inget gick våran väg. Skandal match mot Nässjö i Tordags och dessutom en platt match mot en hel del laddade och taggade provspelare. Äsch, bara att bryta ihop och komma igen. Kan ju inte gå sämre nu? Något som var positivt denna vecka var att vår kära kollega Albin "Skånedrängen" Eriksson äntligen fick ta bort sitt förbaskade GIPS och han är redan på is igen. (kaaaching)
Nästa vecka väntar SKOLAN och det ser vi verklingen fram emot....NOT. Match mot Trojarnerna på Torsdag och på Söndag Skövde. Nu måste vi ta tag i vårat spel. Vi vet vad vi är kapabla till, vi vet ju att kraften är stark inom oss. Vi måste bara få fram den. Luke....I am your father!
Just nu sitter vi hemma hos Albin och kollar på Biggest Loser p.g.a att vi inte har någon Star Wars film på G. Vet inte varför vi har blivit besatta av Star Wars men det försvinner nog snart förhoppningsvis. Eller?

Böterna som vi har i laget är äntligen sammansatta och den som toppar listan är som vanligt Berkander. Vet inte varför han gillar att komma för sent och skita i att städa när han har städvecka. Sen har vi börjat med spinning som fyspass lite oftare, Ladden påstår väl att vi är för tjocka så vi får dra ned på Sabbes de kommande månaderna. Hursomhelst har vi alla fruktansvärt ont i röven efter sadlarna. Vi kanske kommer att tacka Ladden när vi fått beach 10-kropparna, fast dom har vi ju förstås redan...;)

Veckans Rost: Denna vecka har spelet World of Warcraft förstört för oss. Eftersom främst Albin men även en hel del till har blivit besatta av det förbaskade skitspelet. Varför göra något sånt beroende framkallande dataspel? Borde ju bli klassat som en drog! Men frågan är ju ...Hur fan kan det vara kul?!
Veckans Grus: Albin har som sagt blivit beroende av spelet...Igår slängde han ut samtliga av oss eftersom vi lånade hans internetuppkoppling för att kunna skriva i bloggen. Men eftersom Albin spelade dataspel så gick det inte för sig. Mycket grusigt Albin!

Vi har äntligen fått en materialare! Kim Henningsson, (trogen Taif-supporter), har valt att hjälpa till på juniorsidan genom att slipa skridskor, fylla vattenflaskor och allt det där en materialare gör. Ett stort tack till Kim som visar engagemang! Han har även en blogg som ni gärna kan kika in i: Kim´s sporthörna

Den här bilden visar hur mycket oflyt vi har haft denna veckan....Albin välte varenda klubba på Ting Hockey.

//Petter och Sebban

Jacob: "Han är neger..."
Petter: "Okej"
Anton Kaulsson: "Han är från Afrika"


Filmkväll....Pang boom Crash!

Efter träningen häromdagen bestämde vi oss för att ha en mysig filmkväll hemma hos Sebban. Men tyvärr ville den gamla dvd:n inte ge med sig, han svalde vår dvd-skiva....Sebban kunde inte hålla det inom sig, utan han brast ut i ett så kallat "damp-ryck". Han hade fått nog. Efter många slag på dvd:n åkte den ut igenom fönstret och fick spendera natten ute i det kalla snötäcket. Stackarn...


- HALLLOOO

- HÄÄÄJ


Nytt år, nya möjligheter

God fortsättning får vi lov att säga. Året som har varit har haft både bra och dåliga dagar, många motgångar som varit tuffa att gå igenom. Men också en hel del framgångar måste man väl säga ändå. Det kanske är lite svårt att komma ihåg exakt vad som hänt under året...Men det är några saker som vi vill höja upp, respektive sänka.
Vi kan börja med motgångarna.

I början av året gick hockeyn väldigt trögt för alla i laget. Man fick mycket lite istid och det var hård konkurrens bland platserna, dessutom spelade vi inte något vidare. Det var också väldigt tråkigt att A-laget inte klarade av att gå upp till Allsvenskan. Därefter drog den mycket efterlängtade sommarfysen igång, och många var mycket laddade eftersom vi visste att vi skulle få nya tränare att imponera på. Dessutom kom det in ännu fler yngre spelare som skulle börja hockeygymnasiet. Så vi låg i med träningen, så att vi skulle vara beredda på vad som väntade.
Sommarlovet var enligt oss väldigt lyckat och bestod av mycket sol och bad, samt en hel del träning! (Vi måste skriva att vi tränade, ifall Ladden skulle läsa det här;) ).
Sen började skolan....Det säger väl allt eller? Nollningen var dock ganska rolig. Vi har haft ganska mycket träning så man har ju knappt hunnit med att göra det man behöver i skolan, men men...det är smällar man får ta. Sen har det ju bara rullat på.

Årets Rost: Detta året har vi inte haft en enda materialare. Vi har fått stå ut med oslipade skridskor många gånger i onödan och det känns som att det borde vara ganska lätt att fixa en materialare som verkligen är där och fixar det som är fel. Dessutom skulle vi vilja lägga till ytterliggare en sak. Det var att vi förlorade första träningsmatchen mot Karlskrona, som spelar i serien under oss. Det var så förnedrande!
Årets Grus: Detta skulle kunna vara att Emil Månsson har bytt efternamn till Emil Blennow....Men en sak är faktiskt värre. Ting Hockey har varit riktigt grusiga. Saker som man har beställt har inte kommit i tid, ibland har det inte kommit överhuvudtaget. Hoppas på en förbättring detta året.

Äntligen har det växt ut! De älskade hårstråna har börjat tjockna och blivit allt fler och fler. Man känner sig för en gångs skull vuxen. Årets utropstecken är alltså att vi har börjat få skägg.

Ser ni muschen? Ändå är bilden tagen för 1 år sen. Tänk då vilken musche vi har nu.

KÖTT FYFÄÄÄN


RÖSTA FRAM ÅRETS KOMMENTAR!
SKRIV NAMNET PÅ DEN DU TYCKER.


  1. "Hans har jag fått från min farfar, fast han heter iochförsig Åke....." - Emil Blennow
  2. "Eré nyspullvöö?" (Det han egentligen sa var "Är det nytt pulver") - Dennis Ask-Persson
  3. "Man blir extra motiverad när det bra för sina ungdomskompisar...Tex att Pathrik kom med i landslaget" - Rasmus Letterkrantz
  4. "Pauline.....Ja älsk dii!" - Jesper Hoffman
  5. "Du e så jäeevla trööög, fyfan va tröög du är....ÅH vad tröög du ee!" - Simon Stark
  6. "Vad är klockan när det är midnatt?!" - Erik Bengtsson
  7. "Vau e mitt glaus?" - Anton Karlsson
  8. "Sebban, är du i dimman än?" "Nej, jag är vid sporthallen..." - Rasmus Letterkrantz till Sebastian Gersér
  9. "Sepphe...Gå in i gymme å träna iställe" - Jari Rättyä
  10. "När du inte tränar så är det någon annan som tränar för att bli bättre än dig" - Erling Dånge

Första nakenvideon på bloggen....

Mycket moget sagt av Albin i början där...men men, ignore the retard:)RSS 2.0