Hv71 Hemma, Uppladdningen!


Säger en taggad Albin Eriksson

 


Känn ingen sorg för mej Malmö!

 


Pepparkaksbakning?

Julen börjar knacka på dörren känns det som. Granarna börjar växa upp och Liljekonvaljerna börjar vissna. En lukt sprider sig över hela Tingsryd, (och nej det är inte Albins rövsvett). Luktar det pepparkaka? Kanske det, lukten är iallafall bekant, men man kan inte riktigt komma på var man har kännt den innan. Efter ca 20 minuter fick vi svaret när vi satt vid matbordet. Sebban läste antingen fel på paketet, hur man nu kan få 2 minuter till 20 minuter(?), eller så glömde han helt enkelt bort tacosskalen som han hade lagt in i ugnen. Resultatet blev en blanding mellan kol och pepparkaka! Har ni smakat den kombinationen nångång? Det rekommenderas iallafall inte direkt.

 

// Torstens Pågar


 

Wündergeschmacken!


Videouppdatering från dagens morgonpassIgnorera the retard i slutet;)

Back on track

Bara en stackare som fattas av bloggteamet nu. Andreas och Sebban har äntligen anlänt från sin korta vistelse till sina respektive hålor, (fick egentligen inte skriva det eftersom den platsen vi bor på inte är så mycket mer än det Petter bor i). Nu är det bara Albin som fattas, sen är det fest! Imorgon väntar två pass med Laddens boys på is och det uppskattas väldigt mycket.
På fredag vankas det match i Templet! Snobbarna från Jönköping, (Amy Diamonds pågar), kommer på besök för att åka på pisk av oss. Vinner man mot Lakers med bara 11-1 så ska man ha för höga förväntningar på dom. Nämen nämen...Livet är ju en fest.
Spelledig helg snart, det innebär ju bara en sak: "Plugg!". Citattecken är bara ett sätt att visa ironi på tror vi.

Eré KRISCH?! Mmm....Sov gott nu alla monsterdiggare!

//Petter "Håkan", Sebban & Andreas


What´s in it for me, i really gotta know. Och jag gillar det!!!!!

Where is my gang?

Varför åka hem när man har ALLT här i Tingsryd? Just nu saknar jag mitt crew extremt mycket! Utan dom funkar inte den här viktiga bloggen som den ska. Våra exklusiva intervjuer ska ju komma upp så snabbt som möjligt, men utan mitt crew är det ju nästan omöjligt. Men men....Idag kommer dom hit igen! (Har varit borta sen helgen). Hursomhelst tänkte jag lägga in ett exempel på hur våra spelarintervjuer kommer att se ut. Här kommer ett exempel med Albin Eriksson:Det är alltså AbbababbeofSweden som vi intervjuar kort efter en tuff träning.

//Petter "Håkan"

 


Rappakalja

Kan man vara vara glad efter en förlust mot Skånes "stolthet" Rögle? Svar: Absolut! Finns det något bättre än Rappakalja en fredagskväll med damerna i regniga oktober? Svar: Absolut! Men vi hade inte så många alternativ att välja på. Huvudsaken var iallafall att vi hade kul och det kan man väl säga att vi lyckades hyffsat med. Men det var en lång väg dit eftersom att vår bloggvän Sebban inte fanns på plats pga personliga skäl. Vi saknar honom väldigt mycket och önskar honom all lycka med barnet!

Är det någon som kan svara på varför göteborgare ALLTID ska fuska?


Angående videobloggen så kommer det att hållas en uppdatering varje gameday, alltså när J18 spelar match. Vi kommer då att ta en kort analys om spelet efter matchen och eventuellt få in någon intervju med tränarna och spelarna.

// Petter "Håkan"

Varmt välkomna!

Hej på er alla kära bloggläsare.

Anledningen till att vi har skaffat blogg är för att visa hur sköna vi är och att ingen är bättre än oss. Här kommer vi att uppdatera om hur vår vardag är här i Tingsryd där urballning är vårt motto. Förrutom för Anton "Bollen" Karlsson där mottot lyder "Ett glaus om daugen, är brau för maugen". Jajjemään....Brudar och dansband....

Så let the Game Begin!

//Torstens Pågar

RSS 2.0