Kiss på lakers!

Tjena! I går var det match mot Växjö. Det var en mycket brunkig och köttig match, fast det är det ju alltid mot lakers. Slutresultatet blev 5-1, målskyttar Owesson, Geest, Högberg, Gliga och David. Första perioden så dära andra perioden riktigt dålig och sista perioden lite bättre. Men alltid skönt att vinna över lillasyster. Josa var kung i målet.
Senare på dagen blev det sabbes och filmkväll, aldrig fel. Dånge spelade bort 300 kr på jacken på 5 min. Bra jobbat, håll dej till ishockeyn istället;) Filmen vi gluttade på i går hette The Hitcher eller något liknande, ganska dålig faktiskt.

I dag Söndag. I morse var det hockey, Taif j18 mot Khk j20, slutresultat 3-2. Såg även i dag att våra lille Kah var cappy. Gott snack! Letterkrantz var även tillbaka på "hemmaplan" igen, dock blev det förlust, men det var kul att få träffa honom igen. Han berättade även att han hade fått Kjelleponken som lärare igen. Stackars Kjell.
Efter matchen blev det lite käka där hemma och nu sitter vi hemma hos Albin och chillar. I morgon börjar en ny vecka med nya möjligheter. Nästa veckas motstånd, Malmö och cup i Ängelholm.Hejpådej!

PS: Gott att Zlatan lämnade äckelbarca för Milan. Hoppas på att de väcker nytt liv i hans kärriär. Vem vill egentligen spela i Barca? INTE JAG IAF!

jakcen


"Kung är du!!"


Torsdag

Hej!

Hoppas att ni inte har blåst bort, vilket skit väder asså. Hösten är kommen. Skönt att man nästan alltid befinner sig i en varm och go ishall. I Tisdags hade vi match mot Troja. Slutade med att Trojanerna fick sin revansch 4-1. Sista i tom kasse. Vi hade mkt oflyt + att troja hade en duktig målvakt. Men vi får vara relativt nöjda med matchen ändå. Vi spelade nämligen helt okej. Blir nya tag på Lördag. Lakers hemma i Templet, blir en härlig utmaning dock har vi många spelare skadade och sjuka men vi får allt kämpa på ändå. Kul att se vår Albin göra sin "rehab"-träning framför datorn. Hoppas det blir bra Albin, tagit "LK" än eller? Tönt...

Nu börjar hockeygym också. Det innebär ju som sagt tidiga morgonar, imorgon ska vi börja träningen redan 8.20! Ryser bara jag tänker på det.
I skolan har vi dragit igång med våra UF-företag också. Ganska kul att starta eget redan nu... Man vet ju aldrig, man kan ju kanske tjäna ihop en bra slant på det, vem vet. En sak som är säker är att "Vi fem UF" med Mats som rådgivare kommer att briljera.

-övrigt
: Min iphone har gått sönder och det är inte kul, Petter har skadat knät (inte bra), Dånge har problem med axeln, Danne Carlsson är tillbaka, på lördag får jag och Petter besök och till sist KÖP ALDRIG KYCKLING KEBAB på ica. FYFAN VAD ÄCKLIGT!


lk

Gott albin!


"morot_12"- haha!


Skolstart!

Tjena alla! I dag var det skolstart här i Tingsryd. Som man har längtat, eller inte. Fast detta sommarlovet har varit långt asså eller det är iaf vad jag tycker. Man har faktiskt hunnit med ganska mycket under det här sommarlovet. Både det ena och det andra. Ahja, vi började kl 08,25 med snack med mentorn i typ 2h och där med fick vi reda på att två av våra klasskamrater hade slutat på vår skola. Självaste TG själv och vår kära vän Rasmus "Cheesecake" Letterkrantz. Mycket tråkigt måste jag säga och hoppas att allt går bra för honom där hemma i Karlskorna igen. Toffla inte ihjäl dej nu mannen ;)
vårat nya schema är okej. Dock slutar vi sent varje dag och har ingen sovmorgon ("lediga" varje onsdag). Men det ska nog gå bra. Duktigt taggad på Religion A.. FYFAN VAD TRÅKIGT!

Gameday
Bortamatch mot ett Troja/Ljungby som vill ha revansh sen sista(6-3). Kommer mer om matchen senare.

lätter
Rasmus Letterkrantz<3


HaoKah-nsson!


Ah...Man alltid kan bättre tycker jag!

Tjena, Pudeln här!

Först och främst vill vi tacka käre Holger för att han gjorde reklam för vår blogg. Våra läsare ökade med ca 300 % och det är ju aldrig fel...

Idag var det match mot Rögle. Ett riktigt bottennapp och vi fick gå hem med svansen mellan bena. Men idag var det egentligen inte förlusten som gjorde ont. Det var precis knäpptyst i omklädningsrummet. Anledningen var den att en av våra bästa spelare Johan Lagemyr har blivit skadad igen. Hans axel hoppade ur led ännu en gång, men denna gången efter operationen som skulle fixa den. Vi lider med honom nåt så fruktansvärt och hoppas att det löser sig!
Ett tungt besked som vi fick förra veckan var att Kalle Tisell lägger av med hockeyn. Iallafall i Taif. Han har haft problem med hjärnskakningar och det säger ju sig självt att det inte är bra. Otroligt tråkigt att det blir såhär. Hoppas det löser sig med honom med och att han nångång kommer tillbaka till Taif!
Skador borde inte finnas!

På Tisdag börjar "äntligen" skolan, och då drar väl hockeyn igång på allvar också kan man säga, med två pass om dagen och match i princip varje helg. Detta innebär att det kommer ta mycket på kroppen, men det är väl vi i J18-J20 vana vid efter den tuffa sommarträningen vi körde! För er som undrar vad vi körde så är det hemligt... Vill ju inte avslöja vår styrka ;)

Ikväll har vi kollat på Sagan om Konungens återkomst. Det gjorde nog resten av sveriges befolkning också, men inte lika tidigt som oss! Vi kollade nämligen på dvdn istället så att vi kunde lägga oss i rimlig tid, det du Ladden!
Vi la även märke till att Albin är otroligt lik Sam! Och Berkander var väldigt lik Gollum men det behöver vi ju inte säga till honom...Då blir han ju ledsen.

 

Over and Out

Hälsningar Pudeln, "Mannen med generna"


"Jag tror det kan bli jävligt bra det här"

 


Troja i dimman!

Tja! Då var premiärmatchen avklarad. Ett glödhett derby direkt, tomtarna från Ljungby hemma i självaste templet. Trojarnerna tog ledningen med 1-0 i mitten av första peroid men en snabb kvittering av lille Jake bara några minuter därpå.
1-1 efter första och efter andra 3-3. Mål av Måsse och sniper-Dånge. Spelet såg relativt jämnt ut men i sista så drog vi i från med 6-3 och det blev slutresultatet. 4-3 Fist Owe, 5-3 Lill-Kevin och 6-3 av vår nye Rumän, Robban Gliga.
Frågan är vad Janne nu hittade 7-3 målet?

Sammanfattning
: Märktes att det var första träningsmatchen för sässen och Troja hade spelat 5-6 sedan innan. Men nu har vi något att gå på. Skön..t med en seger iaf. Troja var inte mycket att hänga i julgranen, trots att dom hade spelat såpass många matcher. Kul att dom spelarna som på papperet inte är "bäst" visade framfötterna och faktiskt överglänste stora delar av matchen!



dånge

Johan Dånge, 3-3 målet.

 

Igår fick även J18 ställas inför sin första match, också den mot Troja. Jag, (Petter), hade hand om musiken, men inte fan hjälpte det att spela bra musik... Våra smågossar förlorade matchen med 2-3 efter en ganska blek match. Ett litet plus till Manne som fick in några mördartacklingar.


"Fint som en skopa snus"

Teambuildning

Hejpådej! Nu har man äntligen kommit hem efter en hel del cyklande, lekande och tävlande. Så man känner sig lite sleten nu. Jag ska aldrig sova i tält med Lill-Stisse, fyfan vad han snarkade! Hur kan en så liten kille väsnas så mycket?
Ysha så äckliga tältet var! Varmt, kvavt, fuktigt, lökigt och myggigt! Tror inte jag sov mer än 1h max. Så ikv somnar man nog ganska gött. Men helgen var bättre än vad jag trodde och var ganska trevlig faktiskt. Undra vilket lag som vann tävlingarna...inte var det vårat i alla fall, höhö! Tur att vi hade Grädde med i vårat lag, king på att laga kedjor. Dock var inte Janne till så stor hjälp. Han ledde oss vilse minst 4 ggr, haha ;) Totalt tror jag att vi cyklade minst 7,5 mil under helgen med knappt ingen sömn, det är rätt okej.

Albin

Här har vi en svettig Albin som precis kommit i mål.

 

Här är veckans eller kanske sommaren youtube klipp...se och lär från en riktig storfiskare. YSHA!

 


"Ha det så kult på restaurangen"

 


Äntligen, eller vad säger man?

Hej igen, det var nu ett tag sen sist. Men nu är vi tillbaka större, starkare och snyggare. Men lite ändringar och korrigeringar här på bloggen så ska vi gott göra allt för er läser som vi har svikit nu under sommaren... Ahja i vilket fall som helst har hockeyn dragit i gång igen och det är värt mer än guld eller vad säger du Kevin? Hård fys och ispass, kan det bli bättre? Jo visst kan de det, Teambuildning mitt ute i ödemarken ryktas det om. Men det fixar vi från TeamAbuKah lätt. Efter en hård fiskevecka i Malung (Dalarna 70 mil hemifrån) så är det en baggis. 35 miljader knot och skitfiske, visst låter det lockande? Tur att vi hade med oss vår lille solstråle Jimmy Krämajävel Ekström, som alltid var så postiv och aldrig gnällde, haha KUNG!
Men veckan uppe i Dalarna var AWSOME, riktigt skoj hade vi och några firrar blev det allt. Till och med Erling Börje Dånge fick känna på kampen med grov-harrarna. Vi är glada för din skulle Erling, GRATTIS på dej!



En annan har ju inkasserat körkort precis som Andy och Fransson med har gjort. Man känner sig verkligen vuxen och stor. Det bara kryllar av frihet och nya möjligheter...Petter vi håller tummarna för dej i December (Y). Vi tro på dej!

För min del (Sebban) i sommar har jag i stort sett bara tränat och glassat. Hoppas det ger bra resultat och visas på isen. För den här sässen blir lång och spännande! Nackdelen med den har sommaren är väl att jag inte fick något sommarjobb och allt Blenne & Kenta har jobbat nästan hela sommaren. TRÅK! Sen så har jag knappt sett röken av TP. Är det verkligen så skoj på Öland? Men jag och Anton klarade oss bra, så det var inga problem. Hejpådej!

Skolan börjar den 24 Augusti och det är la ingen hitt. Fast nu är man äldst på skolan så det är chill som fan. Dock har Farsgubben Kjell Tångemar slutat på skolan..sorgligt, vem ska jag nu bråka och tetas med ? Kanske blir de Tomas. vem vet?!

Här kommer lite skoj om går dagen

Dagen började med att Jag Petter och Fjunet drog ut och fiskade kl 06:30 på morgonen. Sinnes?-JA
Där efter var det styrketester och ispass och det gick bra tycker jag iaf. Sedan väntade kycklingrulle på Tingsryds pizzeria på en, aldrig fel måste ja erkänna. Sedan var det bestämt att vi skulle lira poker men så blev det icke. Lill-mats och mattfrans ville ej förlora sina pengar så det blev film ist. Vampaire Suck, världens särklass sämsta parodi.FYFAN VAD TRÅKIG! Eller det kanske bara är jag som har tappat humorn. Efter film det var då allt spårade...KOLLA SJÄLV! PS: Jag tror att Albin och Petter har något emot spindlar.

Ah, vad ska man säg...HAHAHA!


Ysha, jag hatar naturen men jag älskar att kötta fisk!

 


RSS 2.0