Svacka

Vi får ursäkta den lilla svackan vi har nu på Torstens Pågar. Jag, Petter, har blivit sjuk och har haft feber sedan Söndags. Men nu börjar det ordna upp sig, har fått den där manliga whiskeyrösten alla är ute efter.

Jag har faktiskt ingen aning om vad som har hänt ute i byn eller i skolan. Har inte kännt av luften på 3 dagar! Det måste vara rekord. Jag kommer få en chock när jag går ut.

På söndag drar vi igång matcherna igen, det har ju som sagt varit ett mindre uppehåll. Det är Troja som står för motståndet ytterliggare en gång, ska det bli tredje raka mot Troja i fortsättningsserien?! Det kör vi för till 100%.


Jag och Sebban har bevisat att vi egentligen har talang för matlagning. Vår starka sida är "Manlig husmanskost", som vi kallar den. Maten innehåller i princip bara tre råvaror, ägg, bacon och snus! Vill ni ha receptet får ni lämna en kommentar... Lämnar helst inte ut det egentligen.


Obs! Cigarren är endast dekoration. Bör ej förtäras i samband med snusning!


Här är den första matchen mot Troja i fortsättningsserien. Vi vann med 4-3. Hoppas på samma öde nästa match!


"Fan nu gick dämparn sönder..." - Är man på Centercourten i Mårdslycke på sommaren får man höra många roliga kommentarer!


Uppehåll

Nu ar vi nått mer än hälften av serien. Vi har 7 matcher kvar och det ser faktiskt riktigt bra ut! Vi spelar nästa match den 19:e Februari och då står Troja för motståndet igen. Det är sista mötet mot vår rival och det är en viktig match, liksom alla matcher.
Uppehåll innebär ju ledighet, men det betyder ju naturligtvis inte att vi inte tränar... Nu har vi gått upp en växel och tränar hårt både på och utanför isen. Hoppas bara inte vi tröttar ut oss för mycket, vi måste ju vara fit-for-fight när det blir matcher igen!

I helgen får vi för en gångs skull tid till att få lite fritid, det blir kanske bio eller leo´s lekland, vem vet?


Dånge har några väl valda ord att säga:

"Äntligen har man tid till gymmet, peace!"


"Ah de är ja" - Kungen i Grunden Bois

Dra mej framlänges!

Nu börjar äntligen snön smälta bort. Jag trodde det gamla ordspråket "Det som göms i snö kommer upp i tö" bara var positivt... Har kommit fram till att det faktiskt är tvärtom. Det är ca 99% chans att trampa i hundskit var man än går, trampar man inte i det så blir man äcklad av att bara se det! Men vafan... Hur lätt är det att plocka upp skiten när det är 1 meter snö?! Man vill ju inte precis ner och rota med påsen i snön. Nä... Det borde starta en skola för hundar så dom iallafall lär sig att gå på toaletten, jag skulle tillochmed tänka mej att spola efter min hund.


Idag spelade vi ett viktigt derby mot Troja. Vi vann med 1-0 efter en riktig hjälteinsats av Josa! Rena rama väggen! Dånge var riktigt riktigt nära att kasta handskarna idag, men han kände att det inte behövdes med tanke på att han redan hade lyckats brotta ned Trojas bråkstake. De var på varandra hela matchen och båda fick utvisning för sina tjuvnyp, till sist åkte Dånge ut för en high-stick som inte ens var en high-stick. Då brast det för Oxen af Dångebo, han slog klubban i plexit och fick gå av planen med en 10:a på samvetet. Dock kan nog varenda spelare förstå varför han blev upprörd! Hade det varit jag så hade det varit domaren som flugit in i plexit ;-)Nu väntas uppehåll i ca 2 veckor och tack vare att jag inte har några lektioner imorgon kan jag vara uppe och kolla Super-bowl, inte varje dag det är de!


Har letat upp en och annan bild från den gamla goda tiden, då man aldrig hade några bekymmer! Den här bilden speglar vår före detta lagkapten, Simon Bergstrand med hans första fläskläpp, som lade skridskorna på hyllan en bit in på första hockeygymnasie-säsongen. Numera hittar man honom bland Gröna Brigaden under a-lagsmatcherna. Man kan inte annat än töja på smilbanden när man ser den!I helgen skrev jag, Jesus Kristus (Mattias) och Dånge teoriprovet för jägarexamen. Det gick riktigt bra! Alla i vår lilla "studiegrupp" klarade sig med riktigt bra marginal och nu återstår det bara skytteprov. Spännande!


"Pimsa Puck" - Coach

RSS 2.0