Dra mej framlänges!

Nu börjar äntligen snön smälta bort. Jag trodde det gamla ordspråket "Det som göms i snö kommer upp i tö" bara var positivt... Har kommit fram till att det faktiskt är tvärtom. Det är ca 99% chans att trampa i hundskit var man än går, trampar man inte i det så blir man äcklad av att bara se det! Men vafan... Hur lätt är det att plocka upp skiten när det är 1 meter snö?! Man vill ju inte precis ner och rota med påsen i snön. Nä... Det borde starta en skola för hundar så dom iallafall lär sig att gå på toaletten, jag skulle tillochmed tänka mej att spola efter min hund.


Idag spelade vi ett viktigt derby mot Troja. Vi vann med 1-0 efter en riktig hjälteinsats av Josa! Rena rama väggen! Dånge var riktigt riktigt nära att kasta handskarna idag, men han kände att det inte behövdes med tanke på att han redan hade lyckats brotta ned Trojas bråkstake. De var på varandra hela matchen och båda fick utvisning för sina tjuvnyp, till sist åkte Dånge ut för en high-stick som inte ens var en high-stick. Då brast det för Oxen af Dångebo, han slog klubban i plexit och fick gå av planen med en 10:a på samvetet. Dock kan nog varenda spelare förstå varför han blev upprörd! Hade det varit jag så hade det varit domaren som flugit in i plexit ;-)Nu väntas uppehåll i ca 2 veckor och tack vare att jag inte har några lektioner imorgon kan jag vara uppe och kolla Super-bowl, inte varje dag det är de!


Har letat upp en och annan bild från den gamla goda tiden, då man aldrig hade några bekymmer! Den här bilden speglar vår före detta lagkapten, Simon Bergstrand med hans första fläskläpp, som lade skridskorna på hyllan en bit in på första hockeygymnasie-säsongen. Numera hittar man honom bland Gröna Brigaden under a-lagsmatcherna. Man kan inte annat än töja på smilbanden när man ser den!I helgen skrev jag, Jesus Kristus (Mattias) och Dånge teoriprovet för jägarexamen. Det gick riktigt bra! Alla i vår lilla "studiegrupp" klarade sig med riktigt bra marginal och nu återstår det bara skytteprov. Spännande!


"Pimsa Puck" - Coach

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0