Nehe Borås det var ju inte brabra!

Tjofräs alla mugglare, Känns bra? Ah, vad ska jag skriva? Vi skulle lirat match mot Borås men blev icke så, för att deras dåliga arena inte pallade snö ovädret. Så vad ska man göra i dag då? Blir nooog att kolla på någon film med gänget tror jag, dock är skåne drängarna hemma i Danmark. Vi har ju glömt att skriva att våra lille Albin "Kryckan" Eriksson har fyllt 18 basst. Grattis hörru!!! =D

Den här veckan har vi Sportlov..Känns dock inte som lov. Allt är som vanligt, massa prov på g efter lovet och träningar varje daug. Så man kan ju inte åka hem någon, lite synd och nu är ju snart lovet slut.

I slutet av förra veckan så inleddes "slutspels-skägget". Det innebär att man inte får raka sig på 3,5 vecka (om man rakar sig är det 50 spänn böter). Känns som det kommer bli en hårig framtid för endel ( inte Kaulsson och Jake).

Måste även framhäva Mattfrans härliga prestation. Vi hockeykillar vet iallafall vad vi syftar på. Brrra Joort!


I förra inlägget skrev vi ju "Fortsättning följer". Nu ska vi berätta vad vi menade med det...

I måndags begav vi oss till brandstationen för att använda bastun! Det var otroligt skönt och lökigt. En av många roliga händelser var när Petter, David och Henke blev utelåsta när dom skulle bada i snön. När vi ändå var ute tog vi med oss en gigantisk istapp in till bastun, den var snäppet större än Mannes tapp kan jag lova! Det var alltså en trevlig kväll för mej (Sebban), Petter, Manne, Davve, Måns och Henke. Här kommer lite bilder från kvällen:

 

Schteek i Bastun

Den tappade tappen

Kaj-Åke "Kajan" Hansson


Tingsryd City Släckers

"När du inte tränar så är det någon annan som tränar för att bli bättre än dej" - Erling Dånge

 

 


"Ja då gåvi gåvi gåvi!!!!!!"

 Nyt meidän lämpenevät kunnolla ja sen jälkeen uimaan lumessa!

De två vännerna och moggisarna....

"Bagarn"


Fortsättning följer...Startskottet för Sportlovet!

Det är fredagskväll och vi håller på att bli helt insnöade här i Tingsryd. Snön har nästan legat på marken längre än vad Albins svettiga gamla underställ har legat på golvet i omklädningsrummet, inte konstigt att det luktar som det gör där! Men vi Taifare tänker ju inte så mycket på det...Man vinner ju inga matcher i omkädningsrummet, så vafan ska vi ha rent och snyggt där för? Låter nästan lika självklart som att man "inte vinner några matcher i utvisningsbåset". Det ordspråket borde verkligen vi ta lärdom av!

Nu när jag ändå skriver här så måste jag hylla vår käre lagkamrat Jacob Nilsson, som med sitt falköga fick en 8:a att se ut som en 9:a i matchen mot Troja senast. Jag ska berätta lite mer detaljerat...; Jacob hade precis gjort bort nummer 8 i Troja, och börjar med en klassiskt ordväxling. Då plötsligt säger Jacob: "Bra jobbat nian!". Innan Jake kommit på sitt misstag så hinner Trojanen säga: "Nummer åtta har jag...". Men eftersom Jake ville reparera sitt misstag så säger han självsäkert tillbaka: "ööh...ått...åtta menar jag!".
Vi får väl lov att säga att Jacob gjorde det bra.


Vår egen lilla Jacob

 

Vad hade världen varit utan Facebook? Det går ju inte en enda dag innan man är inne där och snokar igen, men man får ju faktiskt reda på allt där. Statusuppdateringarna är ju dagens höjdpunk och där står allt från "Chillar med fotboja" till "JAG HATAR DEJ!!!". Den sistnämnda är ju en klassiker... Tio minuter senare så brukar det stå "Förlåt, jag älskar dej<333". Kommer vi att börja umgås helt via Facebook i framtiden? Det är nog en tanke som skrämmer många vuxna, men för oss unga så är det ju vardag redan. Så det är bara att gilla läget gamlingar...Välkommen till 2010.

 

Nähe...Nu ropar sängen på mej. Kan avsluta med att berätta att min plock har gått sönder, detta betyder ju självklart katastrof! Varför håller inte skiten som kostar hela den rutiga skjortan?!

Nu börjar Sportlovet!

 

P.s höll på att glömma...Vi har länge lovat att en av våra stora fans skulle få nämnas i denna bloggen. Det är en tjej som tjatat nåt så in i h*lvete! Men nu ska hon äntligen nämnas....


ANNA HUMBLE!

Grattis!

 

//Petter


"De gåår inte hem!"Grattis Blenne!

Tjenare alla fans, hoppas ni mår bra. I dag är det den 16 Februari. Emil "Blenne" Månsson fyller 18 år, en stor dag för honom och vi på Torstens Pågar önskar grattis och all lycka i vuxen livet. Fast inte fan kommer han att växa upp ;)
Just nu sitter jag vid datorn och lira lite FM. Ganska chill faktiskt. Rafael Van der Vaart satte nyss spiken i kistan mot Portsmouth, Viktigt för mitt Aston Villa!

I går käkade jag och Ubbe våfflor hemma hos danskarna på Ängsvägen 55. Tycker att våfflorna blev ritkigt lyckade. Bästa våfflorna jag har ätit i mitt liv! eller vad säger du Sanne ?(danskens brud). Slutade med total urballing i källarnen. Våfflorna flög omkring i luften som värsta självmords-bombaplan! Men kvällen blev rätt lyckad ändå.

För er som inte förstår....

I går jeg spiste og Ubbe vafler i hjemmet af danskerne på Ängsvägen 55.
Tænk, at vafler var rigtig vellykket. De bedste vafler jeg har spist i mit liv! eller hvad siger du Sanne? (danskens skatt). Færdig med alt urballing i kælderen. Vafler fløj rundt i luften som de værste selvmordsbombere! Men den aften var temmelig glad alligevel.I morgon blir det Hg, Sabbes och träning. Det gillas (Y). Match mot Troja väntas på Torsdag.

/ Sebban

Emil Blennow in action
"Dvärg jävlen har dött"

I en annan del av Tingsryd

 


"Va ska ja med denna till?"

 


Veckan före veckan

Happy Valentines-day allesamman! Hoppas ni har de mysigt och umgås med dem nära och kära. Själv sitter man i Albins lägenhet med Ubbe och Petta. Vad är det med alla egentligen? Tycker det är dålig stämming här i Tingsryd. Varför deppar alla? Kan inte alla bara höj sig lite?!

Denna helg har vi varit lediga från lir, vilket kanske var rätt bra. Många sjukdomar och folk som känner sig lite krassliga, så i helgen har vi bara chillat och tagit det lugnt. I går, Lördag, var Albin och jag hemma hos fam. Dånge, där blev vi bjudna på mat och kollade på Melodifestivalen. Fy tusan vad kasst det är! Vi kollade även på "40 year old virgin" grymt rolig film (Y). Idag, Söndag, har Albin och jag åkt allmänhetens och chillat. Petter kom för en stund sedan också. Andy har varit hemma i Landskrona. Årets hemvändare lätt!

Veckan som har gått

* Gått kräksjuka i laget
* Fransson 18 år, Grattis!
* Tvålade till Nässjö Låffarna (En ful jävel skrattade inte lika mycket denna gången...Vågade inte ens spela! Haha!)
* Krossade inavels killarna på internmatchen i Fredags, Viktigt!!!! Fast det berodde på att Petter var sjuk...

Ja, vi är coola!


Grilade rävben med brädsås!Måndag, frågestund kanske? -Nej

Hallihallå "alla trogna bloggläsare" Läget och sånt? Sitter på Ebbalyckevägen 12a och chillar med fotboja (som min kära kompis hade sagt). Nyss käkat lite maout och fått Albin att slita sig från dumburken. Tycker att det blir lite för mycket gameande från hans sida, skräll?-Nej.

Det är ju inte så mycket man kan göra här i Tingsryd så vi tänkte uppdatera blogg lite. Skräll?-Ja. Som ni vet så har vi ju varit dåliga med att uppdatera blogg på sistone.     Ahja, i dag har vi inte gjort särskilt mycket, Petter har klagat på huvudvärk, Andy har tränat och Albin och jag har bara tagit det lugnt och chillat (suttit vid datan).
Nu väntas film, Family guy (Starwars esp4). Det blir förhoppingsvis underhållande. Simma lugnt gänget så hörs vi.
kör hårt i Vittryssland
"Ää Bäkändä"

Den långa uppdateringen, hallå?!

Tjenare allesammans, Hur gick det med förra veckans "långa/stora" uppdatering och med vecko summeringen? hmm, det kan man ju fråga sig. Vi får f*n skärpa oss med det. Vi borde skämmas.

Ahja, nu sitter jag hemma i Ronneby. Kollar på Tv med morsan och farsan, inte helt fel. Albin skulle ha Harry Potter maraton i kväll/natt, Andy skulle åka hem till Landskrona och så har vi Petter kvar....hmm vad gör han?! suck..Höj dej ;)
I går spelade vi match borta i Lakedome. En mycket viktig och underhållande match som gick våran väg. Vinst med 4-3. Vi spelade mycket koncentrerat och smart. Vill beröma 4 line lite extra, grymt bra gjort!! =D
Alltid lika gott att vinna över Lakers särskilt när de hade med sina "STJÄRNSPELARE" med.

Denna vecka har varit relativt lugn och sansad. Här kommer lite om veckan.
* Danskens härliga muche
* De mystiska försvinnandet av cyklar i snön
* Torsdagens Pyttipanna gav märkliga mag åkommor, eller?
* F..t-Näslund
ffd

/ Sibastian

Andy: "Man känner sig som en mongolid när man skalar apelsin"
Sebban: "Inte så konstigt, du är ju en."
Andy: "Du kan ju inte heller skala, så det gör ju dej till en mongolid!?"
Sebban: "Det är därför jag äter banan ist... Snappsnapp"


RSS 2.0