Slut på säsongen....

....eller början kanske låter bättre?

Jag vet inte riktigt. Snart börjar ju sommarträningen också! Vi har ju avslutat serien och vi avslutade den med att slå Södertälje efter sudden. Bra!

Troja åkte ur Superelit, man kan faktiskt inte säga annat än att det är tråkigt! De hetaste matcherna brukar vara mot just Troja och vem tackar nej till länsderby?! Nej Troja... Ta er tillbaka till högsta serien igen så vi får piska er lite :)

Imorgon ska jag (Petter) och Anton ha isen för oss själva hela morgonen. Som vi ska mysa! Nej nej, mysa innebär stenhård målvaktsträning. Jag tror Anton är galet laddad, detta är ju nästan sista chansen för honom att göra mål på mej! Alltför sällan han prickar nät... Målnätet alltså. Han klagar på att han inte har en Easton S19, för med den klubban hade han ju varit i NHL nu! Enligt Anton är det bara en tidsfråga om han nu får tag klubbornas "Rolls Royce".

I omklädningsrummet är det fortfarande hög standard. Samma tugg och samma utspelade låtar som ljuder i högtalarna. Kanske dags att bränna en ny skiva? Eller vad säger jag... Piratkopiering håller vi inte på med i vårt lag!

Som sista ord på detta inlägget vill jag vädja till dansken att han ska följa sin brors (Patrick Galbraith) fotspår, åtminstone under en träning! Vill så gärna se honom som burväktare. Fick ett smakprov idag i omklädningsrummet..."Ni får iicke gåå häeer!" - Dansken i korridoren...skön kille

Sista matchen!

Hej på er! Nu var det ett tag sen jag (Sebban) fick tummen ur. Har helt enkelt inte haft tid och lust. Varit mycket med skolan, APU, hockeyn och sånt viktigt. Min APU har jag på JITECH AB i Tingsryd. Blir enhel del slit och släng i verkstan. Just nu sitter jag hemma med maginfluensa, ingen hit precis. Har gått ner 6 kg på 5 dagar, fy! Men är på bättringsväg nu iallafall. Fransson har sin APU i Österrike som skidlärare, hur skönt låter inte det ? Jävla glidare rent ut sagt. Albins APU.... ah bra fråga. Fråga honom om ni är intresserade.

Vår sista seriematch spelar vi i morgon, Lördag. Matchen är borta mot Södertälje och är helt betydelselös för båda lagen. Vi är klara för fortsatt spel i Superelit och SSK är klara för kval uppåt. Troja kom sist och måste nu kvala för att hålla sig kvar till nästa säsong. Lycka till! För min egendel har det varit lite tugnt den sista tiden. Mina ljumskar och höftböjan har spökat så det har inte varit så skönt. Albin gjorde comeback förra helgen iallafall och det såg bra ut.

I morgon är det Melodifestivalen final och Heja The Moniker! I dag spelar HV sin tredje match mot AIK och nu har AIK fått sitt 2-0 i matcher hcp. Fast(h) AIK har spelat bättre än förväntat. Daniel Larsson tillbaka i kassen i dag med. resultatet blir 4-2 till HV. Får även hålla tummarna för Moberg & co i morgon, KHK j-20 kval till 1:an.  Det var allt från mig, Hejdåhej!

Albiner

Albin "Guldgruvan" Eriksson utan skena, tummen upp för det!"Inlägget...titta där, titta där, titta här, och här! Näe, joo, Näe....JOO! De är mål! De är 2-2. De är MÅL! De är 2-2. Det här kommer debatteras" - Niklas Holmgrens klockrena kommentar!

Apu

Jag tror det är 4 sköna veckor vi har framför oss... Denna veckan har varit top notch! Jag och Högberg är på Sisu och har vår APU, och det kommer bli riktigt skoj nästa vecka när vi ska till Malmö Arena på något möte.

Tråkigt att a-laget inte klarade sig kvar utan kvalspel... Finns ju såklart positiva saker med det, längre is! Man kan ju liksom inte deppa för sånt nu :)

Måste bara lägga in en bild på vår för det mesta oeniga klass... Tyvärr kan jag inte ta 3:ans bild eftersom vi inte var på samma klassfoto (bevis på att vi kanske inte har den bästa sammanhållningen) men den är värd att visas eftersom det är ganska sköj att kolla på Bohman längst upp i vänstra hörnet... haha"Ditt city, Mitt city, Mitt i city" - NILE CITY!

Taif-läsken

Succé! Trots alla förseningar...

Igår på a-lagsmatchen såldes de första flaskorna! Det blev i princip slutsålt och det var mycket snack om drickan på läktaren. Överskottet av vinsten går till Taif och förhoppningsvis kommer dom till nytta. För er som inte har smakat den än så kommer den finnas nästan i hela Tingsryd, men även i Väckelsång! Rikigt skoj att den blev populär, tillochmed Patrik Klüft stod med en Taif-läsk i handen, då måste den vara himmelskt god om en Kallingetränare kan stå och halsa i sig den ;-)"För Tigers UF i tiden!"- Mr. Johan Dånge, vd för Tigers UF

RSS 2.0