Bussresan hem från Västerås

Tja! Nu sitter vi på bussen på väg hem Från Västerås. Vi väntas vara hemma i Tingsryd vid 5 i morgon bitti, Härligt! Vi tackar Kirre för att vi får slippa HG:t på morgonen. Dock har vi skolfoto vid 1, men det löser sig nog.

3 matcher spelade i helgen. Petter skrev lite om de 2 första matcherna i går och jag hade tänkt skriva lite mer om dagens match mot Västerås. Innan matchen vara alla sugna på revansch men som vi inleder matcher, riktigt bedrövligt från alla håll och kanter. 3-0 i röven efter första 20 min. I period pausen fick vi en riktig utskällning från coach men det behövdes. I andra perioden var vi som ett helt nytt lag. Ett annat go, mer fart, mer tacklingar, skott och vi var på tårna helt enkelt. Dock lyckas dom göra 4-0 men strax där på lyckas Johan Dånge sätta 4-1. Powerplayet efter sätter Simme 4-2 snyggt assisterad av Crus. Alltså en 4-2 ledning till Västerås inför sista perioden. Efter ungefär 5 minuter in i tredje perioden lyckas Kapten Orre skicka in pucken i mål från röd linjen. Inte varje dag man lyckas med det. Haha snyggt!  Med bara 9 minuter kvar av matchen så sätter Orre även 4-4 i powerplay. Dock lyckas vi inte knipa extra pöängen i förlängningen. Grym vändning boys, 4-0 till 4-4 är starkt. Synd att vi inte var med från början. Från min egen sida så skall jag vara nöjd med helgen. PÅ onsdag väntas HV och till helgen har vi HV igen och Frölunda. Nya matcher nya möjligheter. 

Övrigt: Skoj att få snacka lite med Mio igen. Som vi skrev i inlägget som blev borttaget av Petter så har Emiio "Waka-Waka Gago Mio" Paramio flyttat hem pga personliga skäl. Hoppas att det går bra i fortsättningen av karriären. Ps, Ditt two-touch knä är grymt!

fanske

Dansken gjorde en grym fotbolls räddning under matchen. Det kallar jag lagspelare

 

ll

Janne Engberg, vilken klippa!

 


"Saftig god och dryg"

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0