Även en nackad höna kan hitta ett korn!

Tror det är mer än en vecka sen vi uppdaterade sist. Vi jobbar på att bli bättre på det.

Efter matchen mot Växjö kändes det som att det var lika bra att packa ihop grejerna och slänga in dom i det mörka garaget.... Men så blev det iallafall inte. Istället övertalade vi oss själva om att Växjö var dåliga. Riktigt dåliga! Men vi var sämre den matchen, iallafall första och sista perioden.

Vi laddade om batterierna inför Alvestas A-lag istället. Där lyckas vi få spelet att fungera och tar hem matchen med 3-1. Jag vill även uppmärksamma en händelse i matchen.... Johan Dånge gjorde första målet, sen blev han hakad en gång också. Men domarn valde att släppa den.


Kapten

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi har fått en ny lagkamrat! Namnet på den stora backen är Viktor Bolin. Han gjorde mål senast mot Alvesta och vi på Torstens Pågar tror att det är en riktigt lyckad värvning!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veckan som har varit har faktiskt varit lugn, iallafall för ID08´s del. Vi jobbar hårt med våra UF-företag och för Min (Petter), Johan, Kevin och Thildas del så har vi fått mer uträttat än dom flesta andra. Vi jobbar intensivt! Men vi ska inte glömma bort de andras företag som verkar väldigt spännande. Vad vi sysslar med kommer ni märka inom kort.

Igår, Lördag, körde vi en raggarrunda runt om i vår lilla by. Vi stötte på "tjejgänget" och körde lite race med dom, tills vi bestämde oss för att kidnappa en av dom och slänga in henne i bagageluckan! Den stackaren som fick vara kidnappad blev Maja. Förövrigt var det en ytterst lugn kväll för Tingsryd, Staden som ALLTID sover.



"Håll TRUTEN!"

Kommentarer
Postat av: Coach Mange

176 cm långe och 58 kg tunga backen. Man ska inte alltid lita på Eliteprospects va?

2010-09-12 @ 22:19:26
Postat av: Torstens Pågar

Nja....Enligt Eliteprospects har Kevin varit 2 meter en gång i tiden!

2010-09-12 @ 23:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0