Roadtrip 2

Hej kära medborgare! Nu var det ett tag sen sist. Man får prioritera lite annat än bara bloggen, men det få vi bättra. Just nu sitter Albin och jag och nja..grusar lite framför en "spännande" tennismatch på tvn. Ellort?

I helgen som har varit var det roadtrip till skåneland för 2 hårda drabbingar mot Malmö och Rögle. Matchen mot Malmö var riktigt tuff. Dem hade toppat upp laget med en alags femma men vi stod upp bara trotts en tuff första period som resulterad med 4-1 i baken. I andra perioden blir Petter brutalt överkörd av malmös största stolpskott. Riktigt svinigt. Överkörningen resulterad 8h på malmö sjukhus + kryckor i ungefär 1 månad. Matchen slutade 6-3 till Malmö men jag tycker vi gör en relativt bra match trotts allt.

Andra matchen i helgen slutade med ännu en förlust mot Rögle och den sved riktigt mycket. Vi tog ledningen med 2-0 i första och i andra tappar vi till 2-2. I sista perioden får rögle in ett 3-2 mål och sätter 4-2 i tom kasse. Rögle hade precis som Malmö med sig några alags lirare men dem utmärkte inte sig så värst mycket. Summering av helgen är att vi har spelat relativt bra och skapat enhel del vassa lägen som vi ej har satt. Bara att ta nya tag inför retur möterna till helgen som kommer.

-Idag kommer även den första snön. Lite tidigt väl ?
-Årets julklapp, Digitala fotoramar för nyckelknippor?