Tre mål = Tre Poäng!

Hej på er!

I helgen spelade vi vårt returmöte mot IF Troja-Ljungby. Det var riktigt bra fart matchen igenom från båda lagen. Redan efter tre minuter "sköt" Viktor Bolin från blålinjen och målvakten i Troja tappade in pucken. Det var alltså en målvaktstavla + Viktors rökare från blå som gjorde att 1-0 var ett faktum. Resten av första perioden var fylld med utvisningar och ett matchstraff. Matchstraffet var naturligtvis från Trojas sida, det hjälper inte att gapa på domaren... Inte två gånger om iallafall!
Andra perioden var också fartfylld och det var lägen på båda håll. Men endast 2 minuter in i perioden styr Johan Dånge snyggt in 2-0. Därefter tog Troja över perioden lite, men Johan Salomonsson stod emot riktigt bra och agerade vägg.
I tredje perioden var det nervöst, men fortfarande var det en fartfylld match. Troja tog ut målvakten när det återstod ca tre minuter och då kunde Andreas Persson trycka in trean.

Vi vann tack vare vår attityd, disciplin, kyla och bra målvaktsspel. Resultatet var helt rättvist och det är gött att vi är igång på riktigt nu!

Lite Off Topic nu... Johan Dånge gillar ju som alla vet att stå framför kameran. Undra om det är Leksands IF som ligger närmast hjärtat iallafall?