Derby

Äntligen match igen! Vi har verkligen ett tajt schema, men det är bara positivt.

Idag tar vi emot Troja-Ljungby i Dacketemplet och det känns som att det kommer bli en jämn match. Efter vinsten mot Frölunda var vi såklart lättade, vi tömde skallarna på vatten i duschen redan efter matchen och vi vet vad som krävs för att vinna. Både vi och Troja är i behov av poäng, men främst vi. Det är en riktigt jämn serie där i princip alla slår alla.

På Hv71´s hemsida för J20 står det om matcherna vi mötte dom i. Det står följande: "Tingsryd är inget enkelt lag att möta. De försvarar sig bra och har en tydlig spelidé, fuskar man med grunderna mot Tingsryd så förlorar man."
Den meningen stämmer in väldigt bra. Vår kvalité har blivit betydligt bättre och noggrannheten är också mycket bättre. Vi spelade bra mot Hv. Men som alla vet så är dom seriens bästa lag just nu, då är det inte lätt att vinna även om man gör ett bra jobb. Vi får hoppas att matchen mot Frölunda tände vår stubin och att vi fortsätter spela som vi gjorde, vi vann helt rättvis och vi var det bättre laget. Så är det bara.

 


"På målvakter, utan målvakter.....eh....mycket otrevligt"

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0