Snö

Snön ligger som ett täcke över Smålandsskogarna. Jävla skit.

Det finns ju inget positivt med snö. Det tar sig in i både skor och kalsonger när man är ute och går! Nä... Snön ska bort!


Vi har spelat 3 matcher sen vi skrev sist. Motståndet har varit Rögle, Hv71 och Frölunda. Jag kan börja med att säga att det har blivit 0 poäng av dessa 3 matcher. Men vi var värda 3 poäng mot Hv. Matchen slutade 3-2, men vi var absolut det bättre laget. Vi ska inte hänga med huvudena för mycket... Det är serien efter jul som spelar roll för vår del. Där blir det en nytändning för vi vet att vi kan spela riktigt riktigt bra! Men helst vill vi ju se att förändringen kommer redan innan jul så vi går in i serien med ett rejält självförtroende!

Det har ju hänt mycket i Tingsryds AIFs A-lag på senaste tiden. Ny tränare istället för Mikael Tisell. Det syntes att det hade blivit en förändring mot Mora, hoppas dom fortsätter på det spåret.


Måste säga att det är riktigt skönt att inte vara yngst av 92orna längre... Fick höra bara för någon vecka sen att Viktor Bolin har ljugit om sin ålder sen han kom hit för att slippa ha någon jämte sig i bussresorna. Jag (Petter) är född den 2:a December och Mr.Bolin är född den 13:e December! Väldigt ojuste lir av Viktor men samtidigt en smäll i ansiktet tillbaka... Revenge is a bitch!

Kan berätta om en liten kul insedent som hände på Ica för ett tag sen... Hörde att han hade gått förbi Mat-termosarna och såg en skylt där det stod "Mattermos 99kr". Givetvis såg inte Bolin att det skulle vara en särskrivning. Han undrar nog fortfarande vad en mattttttermos är för någonting!

Annaaars

Mattermooos

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0