VILKEN J*VLA VECKA!

Fy bubblan vilken vecka asså! Inget gick våran väg. Skandal match mot Nässjö i Tordags och dessutom en platt match mot en hel del laddade och taggade provspelare. Äsch, bara att bryta ihop och komma igen. Kan ju inte gå sämre nu? Något som var positivt denna vecka var att vår kära kollega Albin "Skånedrängen" Eriksson äntligen fick ta bort sitt förbaskade GIPS och han är redan på is igen. (kaaaching)
Nästa vecka väntar SKOLAN och det ser vi verklingen fram emot....NOT. Match mot Trojarnerna på Torsdag och på Söndag Skövde. Nu måste vi ta tag i vårat spel. Vi vet vad vi är kapabla till, vi vet ju att kraften är stark inom oss. Vi måste bara få fram den. Luke....I am your father!
Just nu sitter vi hemma hos Albin och kollar på Biggest Loser p.g.a att vi inte har någon Star Wars film på G. Vet inte varför vi har blivit besatta av Star Wars men det försvinner nog snart förhoppningsvis. Eller?

Böterna som vi har i laget är äntligen sammansatta och den som toppar listan är som vanligt Berkander. Vet inte varför han gillar att komma för sent och skita i att städa när han har städvecka. Sen har vi börjat med spinning som fyspass lite oftare, Ladden påstår väl att vi är för tjocka så vi får dra ned på Sabbes de kommande månaderna. Hursomhelst har vi alla fruktansvärt ont i röven efter sadlarna. Vi kanske kommer att tacka Ladden när vi fått beach 10-kropparna, fast dom har vi ju förstås redan...;)

Veckans Rost: Denna vecka har spelet World of Warcraft förstört för oss. Eftersom främst Albin men även en hel del till har blivit besatta av det förbaskade skitspelet. Varför göra något sånt beroende framkallande dataspel? Borde ju bli klassat som en drog! Men frågan är ju ...Hur fan kan det vara kul?!
Veckans Grus: Albin har som sagt blivit beroende av spelet...Igår slängde han ut samtliga av oss eftersom vi lånade hans internetuppkoppling för att kunna skriva i bloggen. Men eftersom Albin spelade dataspel så gick det inte för sig. Mycket grusigt Albin!

Vi har äntligen fått en materialare! Kim Henningsson, (trogen Taif-supporter), har valt att hjälpa till på juniorsidan genom att slipa skridskor, fylla vattenflaskor och allt det där en materialare gör. Ett stort tack till Kim som visar engagemang! Han har även en blogg som ni gärna kan kika in i: Kim´s sporthörna

Den här bilden visar hur mycket oflyt vi har haft denna veckan....Albin välte varenda klubba på Ting Hockey.

//Petter och Sebban

Jacob: "Han är neger..."
Petter: "Okej"
Anton Kaulsson: "Han är från Afrika"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0