Nehe Borås det var ju inte brabra!

Tjofräs alla mugglare, Känns bra? Ah, vad ska jag skriva? Vi skulle lirat match mot Borås men blev icke så, för att deras dåliga arena inte pallade snö ovädret. Så vad ska man göra i dag då? Blir nooog att kolla på någon film med gänget tror jag, dock är skåne drängarna hemma i Danmark. Vi har ju glömt att skriva att våra lille Albin "Kryckan" Eriksson har fyllt 18 basst. Grattis hörru!!! =D

Den här veckan har vi Sportlov..Känns dock inte som lov. Allt är som vanligt, massa prov på g efter lovet och träningar varje daug. Så man kan ju inte åka hem någon, lite synd och nu är ju snart lovet slut.

I slutet av förra veckan så inleddes "slutspels-skägget". Det innebär att man inte får raka sig på 3,5 vecka (om man rakar sig är det 50 spänn böter). Känns som det kommer bli en hårig framtid för endel ( inte Kaulsson och Jake).

Måste även framhäva Mattfrans härliga prestation. Vi hockeykillar vet iallafall vad vi syftar på. Brrra Joort!


I förra inlägget skrev vi ju "Fortsättning följer". Nu ska vi berätta vad vi menade med det...

I måndags begav vi oss till brandstationen för att använda bastun! Det var otroligt skönt och lökigt. En av många roliga händelser var när Petter, David och Henke blev utelåsta när dom skulle bada i snön. När vi ändå var ute tog vi med oss en gigantisk istapp in till bastun, den var snäppet större än Mannes tapp kan jag lova! Det var alltså en trevlig kväll för mej (Sebban), Petter, Manne, Davve, Måns och Henke. Här kommer lite bilder från kvällen:

 

Schteek i Bastun

Den tappade tappen

Kaj-Åke "Kajan" Hansson


Tingsryd City Släckers

"När du inte tränar så är det någon annan som tränar för att bli bättre än dej" - Erling Dånge

 

 


"Ja då gåvi gåvi gåvi!!!!!!"

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0