Summerfeelings

Hej hej!

Visst är det lite sommar i luften? Iallafall om man bor i Nordpolen.... Jag får inte till frillan, inte Albin heller... Sebban som HAR bil använder bara den på sommaren när man som minst behöver den, sen när det väl bli vinter så skyller han på att hans gamla merca har frusit igen. Men faktum är att det är hans eget fel och att han är lite för snål för att lägga pengar på bensinen ;)

Oskar Åkesson-Freij har tagit ett riktigt tragiskt beslut. Han ska lägga skridskorna på hyllan pga att han inte tycker ishockey är lika kul längre. Det var verkligen tråkigt och chockerande när han berättade det. Vi önskar honom lycka till i framtiden och det kommer inom kort ett inlägg tillägnat till honom.

Vi i J20 har haft det lite tufft nu på slutet av serien. Även när vi har gjort bra matcher har vi förlorat på grund av våra dippar men vi hoppas på att turen är på vår sida efter jul. På lördag möter vi jumbon Troja, de ligger sist efter oss. Vi måste bevisa att vi är bäst i Kronoberg, det är vi absolut när vi spelar som bäst.
Följande lag kommer att mötas i fortsättningsserien:

Frölunda

Västerås
Södertälje
Huddinge
Tingsryd
Troja Ljungby


Kevin "Winning-Kenny" Carlsson gjorde debut i A-laget mot Oskarshamn och har varit med i sammanlagt 4 matcher. Det var väl ingen direkt drömstart han fick när han vid första bytet fick -1, men ändå har han varit grym! Senaste matchen mot Örebro var han så duktig att han fick pris som bäste spelare. Han fick en kaffekokare så nu har han förutsättningarna att komma i tid till skolan med kaffe till frukost. Vi lovar att det kommer en intervju med den 168 cm långa kämpen!


Vi kan också flika in med att jag, Dånge och Fransson snart är klara med jägarexamen. Nu vill man bara ta bössan och gå i vår matrialare Janne Engbergs fotspår!
Vi vill även tacka Henrik Bankelius för att han tipsade vår blogg, vi kan ju hjälpa honom att få fler läsare och varmt rekomendera hans blogg... Inte lika stor som Torstens Pågar, men han jobbar sig sakta men säkert uppåt ;)
Taifbloggen

"Haj Haj Fraaij"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0