Från hotellet i Södertälje

Sitter på ett hotellrum efter dagens match mot Södertälje. Matchen som dessvärre slutade med förlust med 6-1 efter en riktigt dålig insats.

Åkte med bussen från Tingsryd klockan 07.15 imorse, kolsvart ute och minusgrader. Vi stannade för en paus i Ödeshög, där stod våra konkurrenters buss. Trojas J20, som skulle spela mot Huddinge. Som tur var satt dom och åt medans vi var inne på Statoil!  Vi kom fram till Axa Sportcenter 14.00 och det kändes som att laget var laddat, men visade motsatsen i första perioden. Jag (Petter), Dånge och Langen satt på läktaren och kollade på två matcher samtidigt, en på isen och en på datorn. A-laget spelade i Rögle nästan samtidigt så vi tänkte att om det går dåligt i en match känns det kanske bättre om det går bättre i den andra. Men A-laget förlorade med 4-0, så vi gav upp tittandet efter två perioder.

Inför andra perioden gjorde vi ett målvaktsbyte, kan inte varit för att Josa var dålig utan isåfall för att få en nytändning i laget. In kommer Karl Johansson, spelar i Karlskrona men är f.d Taifpåg. Han gjorde en riktigt bra start och det kändes som att laget ryckte upp sig litegrann. Vi vann mittenperioden med 1-0 och det var en vändning på känn.

Sista perioden var i klass med den första perioden och vi glömde bort våra gubbar, åkte inte skridskor, satte inte passningarna... Listan kan göras lång. Det var alltså en riktigt dålig insats överlag, men vi ska inte hänga med huvudena för en skitmatch! Det är en dag imorgon också, då står Huddinge på vår lista. Vi ska ha revansch.


En lite rolig bild från förra året... Är det Kevin som är liten eller är det Hofling och vår gamle vän Jesper Hoffman (200 cm) som är stora?Nu sitter jag och Dånge som sagt på hotellet och gottar oss, eftersom vi inte är speldugliga. Jag är förbannad för att jag inte får Scandics internet att funka, så jag får använda iphonen istället. Dånge äter sina Cheeseballz och dricker sin Dr.Pepper, så allt är väl i sin ordning. Vill också tillägga att dom har en riktigt skön bastu och swimmingpool här.

I Tälje hittade jag några riktiga lirare... Man kan tro att det är vår läkare Kai-Christian och en liten gullig tomtenisse som gått vilse.


 


 

"Va fin du är där"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0