En liten vila under Julefirandet

Som ni alla kanske märkte så har det varit ganska tyst på bloggen under julen. Det var med flit! Under den högsta stressen kan man faktiskt tro att vi prioriterar bloggen först. Men man måste ju tänka på sina nära och kära, har köpt juleklappar, julestädat, klätt julegranen och det där som hör till. Men men, nu är julen över och vi kan fortsätta skriva på bloggen!

Nu kanske ni sitter och undrar varför jag skriver julEklappar och julEgranen. Det är en lång historia. Det hela startade i Clarberg-släkten. Vi har nämligen en skylt hemma där det står "Julepost". Då kan man undra vad fan han/hon tänkte när den gjorde skylten. Kanske den är norsk? Iallafall så har vi nu infört en regel om att man måste lägga till ett E i alla "juluttryck". Interna skämt är för roliga!


Vår käre rumänska lagkamrat Roberto Gliga har äntligen kommit hem från Rumänien efter landslagsspel. Dessvärre utan utrustning... Flygpersonalen lyckades slarva bort stackars Robertos grejer! Är det så man behandlar en riktig stjärna?! Träffade honom i ishallen idag efter träningen. Han berättade att dom vunnit några matcher men också förlorat en del. Men höjdpunkten hade varit i matchen mot Australien.

Skåda ett av de största rallarslagsmålen ni någonsin sett! Gliga är med på en hel del bilder och sekvenser i filmen, om ni är otåliga så kan ni dra fram filmen lite..

 

Dånge lade äntligen den gula skadetröjan på hyllan och körde för fullt idag. Han tyckte det var fruktansvärt jobbigt men kul, dock tyckte jag att jag hörde en hel del slag i sargen från hans håll idag. Måste varit för att få bort snön från klubban! Eller? ;)

Som avslutning på detta inlägget kan jag berätta att vår lille a-lagslirare Winning-Kenny har bekräftat att han snart ska gäsblogga för oss. Mycket roligt!

 


 

"Kevin Carlsson som värvades från Boro-Vetlanda inför denna säsongen" - Kommentatorn från den tv-sända A-lagsmatchen. Kevin har gått samtliga år på hockeygymnasiet i Tingsryd... Bra koll!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0