Troja i dimman!

Tja! Då var premiärmatchen avklarad. Ett glödhett derby direkt, tomtarna från Ljungby hemma i självaste templet. Trojarnerna tog ledningen med 1-0 i mitten av första peroid men en snabb kvittering av lille Jake bara några minuter därpå.
1-1 efter första och efter andra 3-3. Mål av Måsse och sniper-Dånge. Spelet såg relativt jämnt ut men i sista så drog vi i från med 6-3 och det blev slutresultatet. 4-3 Fist Owe, 5-3 Lill-Kevin och 6-3 av vår nye Rumän, Robban Gliga.
Frågan är vad Janne nu hittade 7-3 målet?

Sammanfattning
: Märktes att det var första träningsmatchen för sässen och Troja hade spelat 5-6 sedan innan. Men nu har vi något att gå på. Skön..t med en seger iaf. Troja var inte mycket att hänga i julgranen, trots att dom hade spelat såpass många matcher. Kul att dom spelarna som på papperet inte är "bäst" visade framfötterna och faktiskt överglänste stora delar av matchen!dånge

Johan Dånge, 3-3 målet.

 

Igår fick även J18 ställas inför sin första match, också den mot Troja. Jag, (Petter), hade hand om musiken, men inte fan hjälpte det att spela bra musik... Våra smågossar förlorade matchen med 2-3 efter en ganska blek match. Ett litet plus till Manne som fick in några mördartacklingar.


"Fint som en skopa snus"

Kommentarer
Postat av: Janne

6 och 7 sitter så otroligt nära varandra på mitt tangentbord.Där av 7-3 resultatet. ;)

2010-08-23 @ 07:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0