Torsdag

Hej!

Hoppas att ni inte har blåst bort, vilket skit väder asså. Hösten är kommen. Skönt att man nästan alltid befinner sig i en varm och go ishall. I Tisdags hade vi match mot Troja. Slutade med att Trojanerna fick sin revansch 4-1. Sista i tom kasse. Vi hade mkt oflyt + att troja hade en duktig målvakt. Men vi får vara relativt nöjda med matchen ändå. Vi spelade nämligen helt okej. Blir nya tag på Lördag. Lakers hemma i Templet, blir en härlig utmaning dock har vi många spelare skadade och sjuka men vi får allt kämpa på ändå. Kul att se vår Albin göra sin "rehab"-träning framför datorn. Hoppas det blir bra Albin, tagit "LK" än eller? Tönt...

Nu börjar hockeygym också. Det innebär ju som sagt tidiga morgonar, imorgon ska vi börja träningen redan 8.20! Ryser bara jag tänker på det.
I skolan har vi dragit igång med våra UF-företag också. Ganska kul att starta eget redan nu... Man vet ju aldrig, man kan ju kanske tjäna ihop en bra slant på det, vem vet. En sak som är säker är att "Vi fem UF" med Mats som rådgivare kommer att briljera.

-övrigt
: Min iphone har gått sönder och det är inte kul, Petter har skadat knät (inte bra), Dånge har problem med axeln, Danne Carlsson är tillbaka, på lördag får jag och Petter besök och till sist KÖP ALDRIG KYCKLING KEBAB på ica. FYFAN VAD ÄCKLIGT!


lk

Gott albin!


"morot_12"- haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0