Kiss på lakers!

Tjena! I går var det match mot Växjö. Det var en mycket brunkig och köttig match, fast det är det ju alltid mot lakers. Slutresultatet blev 5-1, målskyttar Owesson, Geest, Högberg, Gliga och David. Första perioden så dära andra perioden riktigt dålig och sista perioden lite bättre. Men alltid skönt att vinna över lillasyster. Josa var kung i målet.
Senare på dagen blev det sabbes och filmkväll, aldrig fel. Dånge spelade bort 300 kr på jacken på 5 min. Bra jobbat, håll dej till ishockeyn istället;) Filmen vi gluttade på i går hette The Hitcher eller något liknande, ganska dålig faktiskt.

I dag Söndag. I morse var det hockey, Taif j18 mot Khk j20, slutresultat 3-2. Såg även i dag att våra lille Kah var cappy. Gott snack! Letterkrantz var även tillbaka på "hemmaplan" igen, dock blev det förlust, men det var kul att få träffa honom igen. Han berättade även att han hade fått Kjelleponken som lärare igen. Stackars Kjell.
Efter matchen blev det lite käka där hemma och nu sitter vi hemma hos Albin och chillar. I morgon börjar en ny vecka med nya möjligheter. Nästa veckas motstånd, Malmö och cup i Ängelholm.Hejpådej!

PS: Gott att Zlatan lämnade äckelbarca för Milan. Hoppas på att de väcker nytt liv i hans kärriär. Vem vill egentligen spela i Barca? INTE JAG IAF!

jakcen


"Kung är du!!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0