Första Advent och Seger!

Julen börjar knacka på dörren trots att det spöregnar ute. Känns riktigt konstigt när tiden går så fruktansvärt fort, har nämnt det ett antal gånger men det är värt att ta upp ännu en gång. Det har varit en dramatiskt vecka för Tingsryds J18, en hel del positiva händelser, men även en del tråkiga.
Eftersom svininfluensan härjar i våra regioner nu har vaccinationen varit högaktuell och många har blivit sjuka pga sprutan. Men den absolut mest tragiska händelsen inträffade i onsdags på hockeygym, självklart var det tvunget att hända på vår "egen tid" där vi får göra vad vi vill. Så Albin och ett gäng till spelade lite plojmatch i zonen då han plötsligt fick en brutal tackling av Måns Hermansson. Resultatet blev ju som sagt ett avbrutet ben och ett avslitet ledband. Tråkigt som bara den!

Men det har ju faktiskt hänt roliga saker denna veckan också. Vi har spelat två seriematcher varav en var delvis DM-semifinal, eftersom ismaskinen gick sönder när vi skulle spela DM i Alvesta.
Första matchen var mot Nässjö. Vi gör en hyffsad match rakt igenom, men det är lite tråkigt att vi har tappat slutet på perioderna ofta. Det skedde som tur väl var bara en gång i denna matchen så vi kunde vinna med 5-4 tillslut, och det kändes riktigt bra! Idag var vi nere och hälsade på Percys Pågar, (Malmö Redhawks), och vi var taggade till 1000. Det kändes redan innan matchen att vi var lite extra taggade, och det märktes verkligen i matchen. Vi ledde med 2-0 inför andra perioden och vi hade riktigt bra fart på grillerna. Tyvärr kunde Malmö göra en kvittering i slutskedet av andra perioden, då gjorde de två mål inom loppet av en och en halv minut. Det var såklart lite snöpligt men vi lät oss inte ge vika för det! I tredje kunde vi nämligen göra 3 mål varav ett i tom kasse. Matchen slutade alltså 5-2 till oss tigrar, mycket skön seger måste vi säga! Nu ser vi fram emot en ny vecka med hård träning och tuffa matcher. Vi får hoppas på full pott ännu en gång.

Veckans Rost: I veckan mötte vi som sagt Nässjö HC och de uppträdde minst sagt rostigt! Onödiga slagsmål och en jävla massa snack med domaren hör hemma i J18 Div.2 och inte i Elit. Håller inte Nässjö.....Dags att höja er? Svar: JA!

Veckans Grus: Ganska givet att veckans grus ska gå till Albin. Har skrivit en hel del om det redan, men för er som inte orkar läsa de långa texterna så kan jag berätta att han har brutit benet och slitit av ett ledband. Detta gör att han är borta i 6 veckor. Riktigt tråkigt!


Måste ju vara att vår käre vän Jonathan "Lasse" Lindgren var och kollade på vår match mot Nässjö för att sedan stanna och snacka lite. Uppskattades väldigt mycket!

För er som inte vet så flyttade Lasse till Tingsryd för att gå hockeygymnasiet här. Men pga vissa anledningar så hoppade han av hockeygymnasiet och flyttade till Nybro som ligger han varmt om hjärtat. Hoppas du kommer hit igen och hälsar på oss!

Eftersom vi var i Malmö idag så var ju denna väldigt passande!

 

//Petter "Håkan, Clabbe"

"Svin svin svinelisvin svin svin svin svin svin svin svin!"

 


Kommentarer
Postat av: Beundrare

Lilla Lasse då!

2009-11-30 @ 11:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0