Midvinternattens köld är hår.....resande!

Nu är det bara ett advent kvar, sen är det Julafton! Nu har till och med kylan kommit mer och mer, så nu måste man på med halsduken och mössan. Hela veckan har känts som en enda transportsträcka och vi har äntligen spelat färdigt serien. Den slutade väl inte riktigt som vi hade hoppats...Men vi uppnådde iallafall vårt gemensamma mål som vi hade satt upp på de 6 resterande matcherna, vi tog 11 poäng av 18 möjliga. Men det märks att alla vill hem och fira jul med sina familjer eftersom det har varit ganska dåligt arrangemang och dålig motivation.
Vi började veckans matchande mot Rögle hemma i templet och det är väl den matchen som de flesta i laget var ganska laddade till. Det började ganska jämt och det var böljande spel hela tiden och det stod 3-3 efter bara en period(!). I nästa period var vi det ledande laget och kunde göra 3 mål medans Rögle bara gjorde 1, detta ledde till en 6-4-ledning inför sista perioden. När vi började den tredje perioden hade vi bestämt oss för att inte vara bekväma, utan bara köra på som vanligt och inte släppa till något ytterliggare mål bakåt. Men likt förbannat blir vi det endå och släpper in 2 mål så att ställningen blev 6-6. Tro det eller ej, men våran respons var enanstående! Vi gjorde 7-6-målet och sedan kunde vi sätta 8-6-målet i tom kasse. Men inte nog med det....Det återstod ca 20 sekunder av matchen och tydligen trodde vi att matchen var avgjord. Det straffade sig direkt och Rögle lyckades få in matchens 15:e mål. Men som tur var vann vi matchen! Siffrorna spelar väl ingen roll... Bara vi vinner, eller hur?;)
När vi sedan åkte till Borås i söndags kändes det som en enda plojresa. Det kändes inte som att någon egentligen ville vara med och vi åkte på en skridsko genom hela matchen. Efter full tid stod det 5-5. Det väntade förlängning, och som vanligt går vi in och spelar som ett topplag och det dröjer inte länge innan vår egen Johan Dånge går in och frälser! Han beskriver målet som ett försök till dump på mål...men i själva verket kom han in från vänsterkanten och ser luckan i högra krysset. PANG! Så satt hans stenhårda handledare rätt upp där den skulle! Matchen slutade alltså 6-5 efter förlängning till oss Tigrar.

Veckans Rost: Hockeyutrustningen har varit allt annat än OK! Sebbans skridskor har gått sönder, även Andreas skridskor har kastat in handduken. Mina (Petter) byxor har för närvarande ett stort hål mellan benen! Kan diskuteras hur det har kommit till....haha nädå, men borde inte nyinköpta brallor för säsongen hålla bättre?
Veckans Grus: 94:a i bollhallen på nyår.....

Det är faktiskt 2 utropstecken som presenteras denna veckan. Dels Dånges frälsningsmål i förlängningen mot Borås, för er som inte orkar läsa referatet tidigare så citerar vi. "Det dröjer inte länge innan vår egen Johan Dånge går in och frälser! Han beskriver målet som ett försök till dump på mål...men i själva verket kom han in från vänsterkanten och ser luckan i högra krysset. PANG! Så satt hans stenhårda handledare rätt upp där den skulle!".
Det andra utropstecknet är att vår lilla Hannes till allas förvåning började slåss i Borås! Han försökte skydda stackars Sebban som fick ett rent damputbrott emot sig efter att han tacklat en som precis hoppat in på isen från båset.

Ni ska bara veta vilka apps som har kommit till Iphone....