Äntligen en 3-poängare!!

Tjena gänget! Här kommer en uppdatering om 3 matcher + lite annat.

Efter en fullspeckad helg så är vi nog alla lite slitna.. Som ni vet så spelade vi mot HV i onsdags och de gick som det gick, alltså inte så bra. Men vi var alla revansch sugna eftersom vi skulle möta dem på lördagen med. Om man säger det så här: Vi var kanske inte riktigt på hugget då heller.. Så alla fick ta en riktig genomtänkare inför mötet mot Frölunda som vi hade i söndags. Då var vi jäklar på hugget! Det blev en fartfylld match och efter andra perioden lyckades vi ha ledning med 3-2, vilket var riktigt bra. Tredje perioden då var frölunda lite mer på hugget än vad i var.. Men vi lyckades hålla undan, stora tack till Johan "Josa" Salomonsson som var kung som vanligt. Så nu är vi alla glada efter en riktigt kämpar match som ledde till vinst mot Frölunda. (Det är även våran första vinst och därmed våra första 3 poäng!!) RIKTIGT UNDERBART BOYS!

Vi vill också tacka familjen Dånge som drog ihop ett jäkla födelsedagspartaj, Det var mest vänner till Laila.. Men där fanns även två riktiga pinglor också! Grattis på 50-årsdagen Laila!

Vad har alla målburar emot Albins klubbor? På cirka en vecka har våran kära Albin knäckt två av sina klubbor med hjälp av målburarna. Han kallar det "otur".. Medans vi andra kallar det klumpighet, vad tror ni ?

Vi har tyvärr glömt att skriva att vårna kära Mattias "Memme" Bohman har fyllt hela arton år, det märkas redan att han har blivit ett år klokare. Ett STORT grattis till våran "lilla" Mattias.

Äntligen har de där förbaskade 50-öringarna försvinnit!!! Men hur kommer det nu bli med kaffet på börjes? Som kostar 1 krona och 50 öre? kommer dem höja eller sänka priset ? / Albin


Mer om matcherna

I onsdags spelade vi som sagt match mot HV71. Vi inledde matchen riktigt bra men som vanligt kommer våra svackor som vi helt slutar spela. Det håller verkligen inte. HV71 kammade hem vinsten med 5-2 men en hel del positvit får vi ta med oss från den matchen. Målskyttar: Johan Dånge och Albin Eriksson. Grattis till första målet Albin!

Match mot HV71 även i Lördags. Slutresultatet 1-4 till HV men vi gjorde en relativt stabil insats där HV lyckade dra det längsta strået. Men vi börjar spela bättre nu känns det som. Försvarspelet börjar sitta där och vi blir allt noggrannare i allt vi gör. Målvaktsspelet är fenomenalt. I övrigt så fick Johan Lagemyr ännu en gång kliva av matchen pga sin axel. Axeln hoppade "bara" ur led och enligt "Langen" var det ingen fara och gjorde inte lika ont som de andra gångerna. Hoppas det verkligen bli bra snart, vi behöver din spetskompetens. Målskytt: Sebastian Gersér.

I går var det match mot Frölunda. Det var en riktigt skön seger måste vi säga, inte minst en väldigt efterlängtad 3-poängare. En grym laginsats från alla håll och kanter. Vi jobbade klart i alla situationer och stämningen i båset var på topp. Kul att Jake fortsätter leverera, bara du inte slappnar av nu, haha. Målskyttar: Jacob Nilsson (2) och Simon Johansson.

Nu fortsätter vi jobba på de små detaljerna och laddar inför derbyt mot Troja på Onsdag. Då smäller det!

mimmi

En stolt 18-åring, Grattis Stornalle!!


"Slappna av"


Kommentarer
Postat av: Gandalf

http://www.smp.se/nyheter/tingsryd/150-kostar-kaffet-och-sa-ska-det-vara(2126632).gm2010-10-04 @ 22:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0