Internmatch och lite smått & gott!

Tjena!

Har haft internmatch för 3:e (?) gången nu i December. Ska väl ta och erkänna att det inte är jätteroligt när man är mer än två målvakter som är med, men när man väl står ute på isen är det ju skoj. I dag var vi fyra målvakter, alltså två målvakter på vardera lag och vi stod 45 minuter var. Det funkade bra! Vi vann med 7-6 efter straffar och jag fick kapitulera två gånger. Jesper "Jeppanbeppan" Olsson påstår att han hade en puck inne också, men det fanns inte en chans till att den kunde gått in, bara så ni har koll på läget.

Julen är över. Jag tycker det är väldigt skönt faktiskt, visst är det mysigt att vara med familjen men man är så fruktansvärt rastlös när man inte tränar med laget i ishallen! Första träningen efter julen var man som ett knäckebröd, kändes som att man skulle sträcka ihjäl sig så fort man rörde på dom stackars benen. Nu är iallafall det jobbiga förstapasset över och vi har hunnit träna en hel del efter det. Dock väntar änne ett mindre uppehåll. Nyår. Det känns deprimerande! Tur att vi inte har träning dagen efter, hehe.......



Jag har glömt bort att lägga upp en lite rolig bild på vår käre fystränare Anton Lönn som förr i tiden var matrialare. Han förtjänar faktiskt att vara med på denna glamourbloggen. Han har kört stenhårt med oss nu i mellandagarna och han verkar vilja göra oss till ryska maskiner, vi år se om han lyckats med det när det är dags att summera vår fortsättningsserie!


Over and out, Petter.


"Ah....Hej då" - Varenda jävel som går hem för dagen från omklädningsrummet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0