Ah...Man alltid kan bättre tycker jag!

Tjena, Pudeln här!

Först och främst vill vi tacka käre Holger för att han gjorde reklam för vår blogg. Våra läsare ökade med ca 300 % och det är ju aldrig fel...

Idag var det match mot Rögle. Ett riktigt bottennapp och vi fick gå hem med svansen mellan bena. Men idag var det egentligen inte förlusten som gjorde ont. Det var precis knäpptyst i omklädningsrummet. Anledningen var den att en av våra bästa spelare Johan Lagemyr har blivit skadad igen. Hans axel hoppade ur led ännu en gång, men denna gången efter operationen som skulle fixa den. Vi lider med honom nåt så fruktansvärt och hoppas att det löser sig!
Ett tungt besked som vi fick förra veckan var att Kalle Tisell lägger av med hockeyn. Iallafall i Taif. Han har haft problem med hjärnskakningar och det säger ju sig självt att det inte är bra. Otroligt tråkigt att det blir såhär. Hoppas det löser sig med honom med och att han nångång kommer tillbaka till Taif!
Skador borde inte finnas!

På Tisdag börjar "äntligen" skolan, och då drar väl hockeyn igång på allvar också kan man säga, med två pass om dagen och match i princip varje helg. Detta innebär att det kommer ta mycket på kroppen, men det är väl vi i J18-J20 vana vid efter den tuffa sommarträningen vi körde! För er som undrar vad vi körde så är det hemligt... Vill ju inte avslöja vår styrka ;)

Ikväll har vi kollat på Sagan om Konungens återkomst. Det gjorde nog resten av sveriges befolkning också, men inte lika tidigt som oss! Vi kollade nämligen på dvdn istället så att vi kunde lägga oss i rimlig tid, det du Ladden!
Vi la även märke till att Albin är otroligt lik Sam! Och Berkander var väldigt lik Gollum men det behöver vi ju inte säga till honom...Då blir han ju ledsen.

 

Over and Out

Hälsningar Pudeln, "Mannen med generna"


"Jag tror det kan bli jävligt bra det här"

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0