Summering av veckan!

Tjejna! Nu har det gått nästan en hel vecka sedan vi bloggade senast. Vi har alltså inte bloggat sen sist, haha. Därför tycker vi att det är dags för en stor summering av veckan samt Veckans Rost&Grus och annat smått och gott.

Vi har tränat ganska hårt denna vecka och spelat 2 matcher, som vanligt. Första matchen ställdes vi inför Mariestad på hemmaplan. Vi hade alla förutsättningarna med oss, men när matchen hade nått sitt slut stod det 3-4 på resultattavlan. Vi gjorde en usel match och har bara oss själva att skylla. Att spela nonchalant mot lag som vi i vanliga fall ska slå håller inte överhuvudtaget och vi tror de flesta håller med. Men vi glömde matchen och körde vidare för att kunna ladda upp mot nästa match på lördagen. Då åkte vi upp till Göteborg för att möta Frölunda i Frölundaborg. Oddsen var emot oss sedan förra gången vi mötte dom, (förlust med 10-1), och även denna gång blev det att åka hem utan poäng i bagaget. Vi förlorade med 6-2...Man kan inte sitta kvar i bussen när man ska spela ishockey. Redan efter 11 sekunder ringde det i vårat mål, men vi tycker att vi kom in lite mer i matchen i 2:a perioden.

Nåja. Nog om hockey, nu är det dags för att utse veckans olika benämnelser!
Vi har valt att utse vårat eget lag till Veckans Rost för vår extremt dåliga prestation. Det är dags att vakna och verkligen visa att vi kan spela bra hockey. Så nu är det dags att ta oss i kragen och slå Nässjö i DM-semifinalen / seriematchen på Torsdag!

Veckans Grus var inte alls svårt att komma på. Vår käre Dennis Ask-Persson har lämnat Tingsryds AIF. Riktigt tråkigt besked, eftersom han är en riktigt urballad och skön typ. Han ska nu spela i sin moderklubb Nybro Vikings istället. Det bästa minnet av Dennis är när han kysste Albin på munnen, och även när han sa "Eré Nyspulllvö?" till Petter. Vi önskar honom lycka till i framtiden och hoppas att vi ses på nyår! Vi ses i dimman;)

Veckans utropstecken är utan tvekan Johan Dånges första mål i J-18 Elit! Efter en och en halv säsong släppte äntligen måltorkan. Johan Dånge säger själv: "Det är ju skönt att jag har kommit ur min svacka nu iallafall".
Vi ger Johan ett stort GRATTIS, och förväntar oss självklart fler mål!

Vi diggar verkligen Ledin...

 


//Petter "Håkan, Clabbe", Sebastian "Sebban", Andreas "AndyPandy"Eh Sepphe mä ä ALA-MÄ-KHI!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0