Nyheter!

Hade tänkt införa några nya saker här på bloggen för att höja uppdateringen av den. Vi vill ju uppdatera så ofta som möjligt så att ni ska få en trevlig läsning.
Det vi har tänkt att börja med är Veckans Rost och Veckans Grus. Jag ska berätta lite om vardera sak.
- Veckans Rost är en sak som har hänt som påverkar en hel grupp, eller om det är en hel grupp som har uppträtt på ett dåligt sätt. Tex, om Växjö Lakers (som vanligt) försöker vara osportsliga så uppträder dom rostigt och har chansen att få priset till Veckans Rost.
- Veckans Grus är då en enskilld sak eller person som har uppträtt korkat eller har förstört. Tex, om en domare har gjort en riktigt dålig match eller kanske t.o.m. en bloggmedlem har gjort något som bör uppmärksammas så tar vi givetvis upp detta! Det kan även vara en tråkig sak som har hänt.

Snart kommer det en presentation av oss i Torstens Pågar där vi ställs inför några frågor. Vi hoppas även att vi ska kunna fixa en liten frågestund när vi har skrapat ihop lite fler bloggläsare, jag kan berätta att fler och fler har besökt bloggen och det ska bli intressant att se vad vi kan få för frågor av er läsare. Men som sagt, det kommer inom en snar framtid!

Ps. Angående det förra omtalade videoklippet där Sebban lyckades skicka ett äpple över bordet till Albin med hjälp av en besvärjelse från Harry Potter så kan jag säga att det skedde endast med hjälp av magi. D.s

//Petter "Håkan"

Du är så jäävla trög! Fyfan vad trög du är! ÅÅ vad tröög du är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0