Happy new year!

Jag hoppas att ni har förståelse för att det inte är den bästa uppdateringen de här dagarna. Vi har nämligen mycket att göra och tänka på! Men det är ju faktiskt dags för en riktig uppdatering, så här kommer den!

Det har tagit tid att smälta den mäktiga julmaten och allt julgodis. Det kändes ganska tungt i benen när vi gick på isen igår och det var tillochmed några som fick upp en hel del julmat som hamnade i papperskorgarna....Det kan Kevin intyga om. Isen var dessutom skitdålig av någon anledning, så det gick ju knappt att åka. Tråkigt också att David Holmström fick en spricka i tummen, varför han försökte åka skridskor med tummen är dock fortfarande en fråga;). Det är iallafall hård träning som gäller denna veckan och jag tror att syftet med det är att gå ned de kilorna vi gick upp. Förövrigt har det varit riktigt trevligt de senaste dagarna. Jag (Petter) var i Ronneby och hälsade på Sebban och c/o. Vi gick till sporthallen och kollade på tjejfotboll, det var riktigt skoj! Senare på kvällen stack vi hem till Frida tillsammans med Blenne, Anton och Kenni. Där kollade vi på JVM och spelade Rat on a scooter på iphone....Tro det eller ej, men Blennow har nytt rekord! Han klarade 60 poäng. Jag säger motvilligt grattis till honom och fortsätter att nöta på att slå det. Vi gjorde även en grej till, men om ni följer hela inlägget så kommer ni att se vad vi gjorde.
Det är faktiskt ganska skönt att vi inte har några träningsmatcher eller liknande. Man måste kunna slappna av nu i mellandagarna, dessutom har vi ju inte riktigt smält att vi är bäst i Småland än;)
Tänkte också ta några nyheter om vad som kommer att hända efter nyår. Vi hoppas naturligtvis att det kommer vara en så bra uppdatering som möjligt, men vi kommer ändra på en sak. Veckans klipp kommer ersättas med Veckans Bild. Anledningen är den att vi känner att vi inte har plats till att lägga ut så många bilder och att vi kommer ändå lägga ut videoklipp regelbundet. Det ska bli kul, eftersom vi har en hel del roliga och minst sagt oväntade bilder bagaget.

Veckans Rost: Mellandagsrean är ett kaos! Igår åkte jag och Sebban in till Karlskrona för att shoppa loss lite för julklappspengarna vi hade fått. När vi kommer in till staun möts vi av tusentals människor som har tänkt göra precis samma sak. Nästan allt var utplockat och människorna var som skadeinsekter!
Veckans Grus: Ni som har följt JVM (junior-vm) har kanske märkt att det står en kille i studion vid namn Mikael Rehnberg. Kan han inte sluta tjabba om hur bra alla från Skellefteå är?! Han visste ju knappt vem Oliver Ekman-Larsson var....Måste kännas pinsamt för dom att de inte tagit med Ålle på listan för nyckelspelarna när tillochmed Victor Hedman själv säger i en intervju att Ålle är den solklara Nyckelspelaren. Veckans Grus går alltså till Mikael Rehnberg eftersom att han enbart lyfter upp sig själv och Skellefteå-spelarna när det är sändning.

I förrgår var vi som sagt i Ronneby och senare på kvällen väcktes en gammal del av oss alla till liv igen. Vi lekte mörkerkurragömma i hela Fridas hus! Man kände sig som ett litet barn igen och det kan väl behövas ibland. Hoppas på fler såna här kvällar!

 

Kung Dånge....Han blir alltid lika bra på bild:)

 


 

- Fan va ful du är!
- Vadå...kolla på din klubba! Den ser ju förjävlig ut.
- Jag vet....men den är iallafall bra på något annat istället!

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så söt han va (A). Kan man få hans nummer? (Y) (L) <33333

2010-01-13 @ 19:21:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0