Halv triumf

Den här helgen har varit fullspäckad med hockey! Vi har spelat två hemmamatcher mot Huddinge respektive Södertälje. Två Stockholmslag som har nästan samma spelsätt, dumpa och köra.

På lördagen spelade vi mot Huddinge. Vi började dåligt, men kom in i matchen efter deras 1-0 mål. Marcus Von Der Geest stod för vår kvittering. I andra perioden spelade vi väldigt bra, då steg Andreas Persson fram och gjorde 2-1. Han gestikulerade med en "Rise-against"-näve. I tredje perioden känns det som att vi åker lite mindre skridskor. Vi jobbar fortfarande på bra offensivt, men defensivt skulle vi varit bättre. Det straffade sig när Huddinge fick gå in och kvittera. Direkt efter kvitteringen gör Kevin "Stisse" Carlsson ledningsmålet. Men när det återstår 5 minuter av matchen kvitterar Huddinge ännu en gång. Dock skulle det inte varit mål, eftersom deras spelare hade hög klubba i samma situation. Domaren Claesson erkände även i efterhand sitt misstag.... Smart drag... Fast jag måste säga att han höll en väldigt bra nivå genom hela matchen.
Matchen gick till Sudden Death. Då går Viktor Bolin in och för en liten stund tror man att det är självaste Lidström som är ute på isen. Huddinges backar var och köpte korv i kiosken samtidigt som han spelar Marcus Von Der Geest som slår in pucken! Mycket snyggt hockeymål och vi var väl värda segern.

Söndagen började med att vi en timma innan samling åt frukost tillsammans för att vakna ordentligt. Våra motståndare var Södertälje, och vi visste att dom skulle vara snäppet bättre än Huddinge. Vi spelade betydligt sämre än dagen innan. Passen satt inte på bladet, vi åkte inte skridskor och vi gjorde många misstag. Målskyttarna för vår del var Fille Owesson, Sebban, och Victor Crus-Rydberg. Gött att Sebban gjorde mål....Det fick Susanne Gersér att hoppa upp i taket! Glädje, mina damer och herrar...Glädje!
Marcus Johansson fick en klubba upp på läppen så han fick vara Calle Söderberg i en halv match.

Nu laddar vi om till nästa helg! Då väntar Västerås och Linköping. En roadtrip som vi ser fram emot.
________________________________________________________________________________________

Idag, Måndag, har vi haft en träningsledig dag. Det har varit en hektisk vecka och det kändes välbehövligt med vila.
Vi på Torstens Pågar har ju utlovat ett skönt videoklipp. Här kommer en intevju med Johan Dånge med hans syn på bygget, premiären och visirputs. Han drömmer lite.. men det tycker jag han har all rätt att göra!

"Markus, vad hände nu?! Är det matchstraff?"