finito

Tjena alla Låffare! Nu är sässen slut och det är ju lite sorgligt... fast nu börjar ju den "roliga" sommarträningen och beach-passen, mycket mage och biceps.klubban byts ut mot flaskan med andra ord. Men för vissa är inte sässen slut, vår kärre kollega Mattias "Törna" Törnqvist står fortfarande för ett hej dundrande kval. Hoppas dom åker ut... Oj menar lycka till xD
Sammanfattning om den här sässen; Vi slutade 6 innan jul uppehållet och missade precis J-18 allsvenskan. Efter jul gjorde vi två plattmatcher men kommer starkt tillbaka där på. Vi slutade 3 i fortsättningsserien och säkrade platsen för spel i J-18 elit nästa säsong. tyvärr ser det ju inte ut att gå lika bra för vårat  j-20 om resultatet mellan troja och rögle står sig matchen ut. vi här på bloggen hoppas innerligt att rögle vänder och vinner samtidigt som j-20 vinner på fredag.
de senaste veckorna har varit ganska händelselösa men man har lyckats sänka en annan öl till filmen på tv,n. slår aldrig fel ska ni veta.
vi här i laget har ju haft rakförbud som ni kanske vet och tro det eller ej men man lyckades se ett par fjun på ett par lyckliga kisar.
och priset till årets Fjun går till (trumvirvel).........wait for it........ wait for it a little longer......... Adam wikingson. med sitt leonardo di caprio stuk.
motivationen: med sitt ständigt växande fjun och hårresande motorik. en stark kandidat även till nästa år.
det var även kul att se att Anton Kaurlsson började få lite fjun på hakan. häng i du har potential.



innan mästerverket blommet ut!

vi här på bloggen säger också grattis till susanne gersér som fyllt 55 år, samt Anna-Lotta Clarberg som fyllt 100!  // Andy


"Han har fan potential"

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag gillar er också grabbar!!!

2010-03-10 @ 14:02:20
Postat av: Anonym

va taskiga ni är mot Anna-Lotta!...

2010-03-11 @ 23:25:19
Postat av: Torstens Pågar

Vadå ni?! JAG! ;) // Petter

2010-03-17 @ 23:28:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0