Äntligen LOV!

Som vi avslutade detta året! Vi vann DM och är för närvarande bäst i Småland. Matchen var riktigt spännande och kunde ha slutat hur som helst, och med tanke på att vi ställde upp med en riktigt skade- och sjukdomsdrabbad trupp så ska vi ge oss själva en stor eloge för att vi lyckades vinna över Hv71.
Matchen var svängig och spelet var mycket jämnt, att matchen gick till straffar var ingen slump. Men det var inte långt ifrån förlust. Vi plockade målvakten när det återstod cirka 2 minuter, och där kunde David Holmström gå in och frälsa med ett STENHÅRT handledsskott i mål. Därefter gick matchen direkt till straffar och vi började med Kevin Carlsson som tyvärr missade, men det var inte långt ifrån! Sedan sätter vi in Viktor Crus Rydberg som näste straffskytt och han gör en riktig delikatess....Finten har NHL-stjärnan Pavel Datzyuk varit känd för att göra, men nu går även Crus in och gör den galant! Därefter går Mattias Törnqvist in och lägger den avgörande straffen mellan benen. Innan dess har Petter tagit samtliga straffar och därmed blev vi DM-mästare! Helt underbart, även fast många var skeptiska till att vara med i DM från början så känns det nog som att det faktiskt var värt det ändå.

Vi fick även vara med i tidningen så det var ju roligt:
Smålandsposten

Det är ju som sagt helt underbart med Jullov! Nu får man äntligen tid till att slappna av och kunna ladda upp batterierna till fortsättningsserien som vi självklart ska satsa på att vinna. Det ligger väldigt mycket snö här så det är inte omöjligt att det blir en hel del pulkaåkning ;)
Nog om detta! Nu ska vi faktiskt gå direkt till det roligaste!

Veckans Rost: I år blir nästan våra familjer utan julklappar... På grund av att vi har tränat så otroligt mycket den senaste månaden så har vi helt enkelt inte haft tid till att åka in till stan för att inhandla julklappar. Vad ska Mamma säga?:(
Veckans Grus: Hv71´s tränare Patrik Ross, (En legend inom svensk ishockey enligt vissa...), var inte tyst en sekund under hela DM-finalen. Undra hur många tillsägelser han fick? Hade jag varit domare den matchen hade Ross fått sitta på läktaren redan efter första perioden. Gött att vi sänkte hans gullegrisar!

Egentligen skulle Veckans Utropstecken nog vara att vi vann DM, men det har vi ju redan skrivit så mycket om. Så istället går Veckans Utropstecken till att vår tränare Alexander "Ladden" Ingemarsson äntligen har varit inne och kollat på vår blogg! Ett väldigt stort framsteg för oss faktiskt!

Victor Crus Rydbergs underbara straff...


"Du såg jävligt heeet ut faktiskt..."

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

snygg design! :)

2009-12-21 @ 22:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0